NEOBIČAN PAR

Kanye West i Bianca Censori definitivno su vjenčani, a bračna dozvola otkrila je detalje

07.10.2023 u 08:31

  • +5

Bianca Censori i Kanye West

Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

​​​​​​​Kanye West i Bianca Censori su službeno bračni par, a vjenčali su se 20. prosinca 20222, samo mjesec dana nakon što je glazbenik finalizirao razvod od Kim Kardashian

Par je krajem prošle godine u Palo Altu u Kaliforniji uplovio u bračnu luku koristeći 'povjerljivu bračnu dozvolu', saznao je britanski Daily Mail.

Prema toj dozvoli 28-goidšnja arhitektica Bianca Censori navela je svoje puno ime dok se West upisao pod imenom Ye, koje je zakonski promijenio u listopadu 2021.

'Bianca i Ye imaju potpuno drugačiju vibru. Vrlo su privatni, privrženi i potpuno posvećeni jedno drugome. Oni su opijeni jedno drugim', rekao je izvor za britanski časopis.

Neobičan bračni par detalje svog vjenčanja držao je cijelo vrijeme u tajnosti, a iako se početkom godine nagađalo da su se vjenčali, nikad to nisu potrudili.

Nije poznato kada su točno Censori i West počeli hodati, a ona se kao zaposlenica pridružila njegovom brendu Yeezy u studenom 2020. Gotovo dvije godine kasnije reper je objavio pjesmu pod nazivom 'Censori Overload' kao posvetu svojoj novoj ljubavi.

U siječnju ove godine vjenčali su se na Beverly Hillsu, ali je tada naglašeno da ceremonija nije bila legalna jer nisu podnijeli zahtjev za bračnu dozvolu.

Tijekom proteklih nekoliko mjeseci kružile su glasine da West pokušava transformirati svoju drugu ženu u 'radikaliziranu' verziju Kim Kardashian. Posljednjih mjeseci par je boravio u Europi, gdje se ona pojavljivala u riskantnim modnim kombinacijama. Iako neki tvrde da je njezin modni izričaj samo jedan od primjera Westove kontrole nad njom, modni dizajneri koji su radili s parom za američki Page Six kažu da s njima vrlo dobro surađuju, posebno kad su u pitanju njezini čudni stajlinzi s tajicama.

'Bianca ima puno utjecaja na to što želi odjenuti. Sve što Bianca nosi zapravo je iz njenog i Yeinog mozga. Žele pokazati ljudima da to možete stilizirati sami. To je stvar koja se lako može postići tajicama', rekla je Mowalola Ogunlesi, londonska dizajnerica koju je West angažirao da vodi njegovu suradnju s Gapom.