OTVORILA SEZONU KUPANJA

Zavidna linija: Katarina Baban novim fotografijama u kupaćem kostimu izazvala divljenje obožavatelja

26.05.2020 u 14:31

Bionic
Reading

Glumica, proslavljena ulogom u serijama 'Tajne' te 'Zlatni dvori' koju gledatelji trenutno prate kao negativku Tamaru u seriji 'Drugo ime ljubavi' u Dalmaciji je kratko napravila predah od poslovnih obaveza. Plavokosa 31-godišnja Slavonka pokazala je da je i tijekom karantene uspješno sačuvala atraktivnu liniju

Atraktivna glumica i modna dizajnerica posljednjih dana je boravila u Tribunju gdje inače ljetuje svake godine, a sunčane dane iskoristila je za uživanje kraj mora. Katarina Baban svoje pratitelje na Instagramu počastila je novim fotografijama u dvodijelnom bikiniju, a mnogi su, baš kao i prije nekoliko dana kad je objavila prvu morsku fotografiju, komentirali njezinu vitku liniju i izvrstan izgled.

Katarina se nedavno našalila da je u svakoj seriji kojoj glumi - u drugom stanju. 'Bit će da mi dobro stoji', istaknula je glumica. Pratitelji su joj savjetovali da ne čeka dugo ni u stvarnom životu. Poznati hrvatski književnik Miro Gavran joj je poručio: 'Kato onda si spremna da se to dogodi u životu. Ne čekaj više - bit ćeš dobra majka a stigneš i snimati i glumiti i s djetetom se igrati'. Inače, Osječanka je u dugogodišnjoj vezi s Igorom Subotićem. I dok je ona aktivna na društvenim mrežama, dečka čuva daleko od očiju javnosti.

Podsjetimo, 31-godišnja glumica domaćoj javnosti postala je poznata kao negativka Tamara u seriji 'Drugo ime ljubavi' koja ovog tjedna završava s emitiranjem. Svestrana Osječanka 2014. godine pokrenula je vlastiti modni brend Lilith by Katarina Baban, a njezine kreacije rado nose brojne popularne dame s hrvatske javne scene.