u intervjuu

Pitali su je o Taylor Swift, a mama Travisa Kelcea brzo je požalila zbog onog što je rekla

21.11.2023 u 19:59

Bionic
Reading

Donna Kelce još uvijek žali zbog svog odgovora na pitanje o vezi njezina sina Travisa Kelcea s Taylor Swift kojeg je dala u intervjuu prošlog mjeseca

Donna Kelce, majka Travisa Kelcea i Jasona Kelcea, igrača Philadelphia Eaglesa otvorila je dušu u intervjuu za WSJ Magazine novopečenoj romansi njezinog sina Travisa s Taylor Siwft, glazbenicom koja je čak 12 puta osvojila Grammyja.

Tijekom intervjua u emisiji 'Today' u listopadu, Donna naizgled nije bila oduševljena sa Taylor Swift, zapravo je stvar bila u tome da jednostavno nije željela pretjerati u dijeljenju privatnih stvari i misli.

Nakon što je intervju emitiran, Travis je odmah nazvao svoju mamu kako bi je uvjerio da je obavila dobar posao nakon što je rekla da je druženje i vrijeme proveden s Taylor Swift 'u redu'.

Dok se još uvijek sa žaljenjem osvrće unatrag zbog svog neuvjerljivog odgovora, Donna se nije suzdržala potresti romansu svog sina s pjevačicom hit pjesme 'Cruel Summer'. 'Mogu vam reći ovo. Tako je sretan da ga dugo nisam takvog vidjela,' rekla je za magazin.

Tijekom prošlomjesečnog intervjua sa voditeljicama Savannah Guthrie i Hoda Kotb, slavna mama rekla je da ne može otkriti koliko je romansa između njezinog sina i Taylor jaka jer je 'čitava stvar još uvijek nova'.

Također je pokušala ostati 'prava mama' kada su je pitali kako je bilo zajedno s Taylor navijati na utakmici Kansas City Chiefsa. 'Ne volim pričati o tome. To je samo jedna od onih stvari u kojima su me svi vidjeli', rekla je 70-godišnja Donna. 'Bila sam vrlo uzbuđena.'

Travis Kelce u romantičnoj vezi je s Taylor od kraja rujna, a pjevačica i superzvijezda NFL-a nikada nisu otkrili kako je njihova veza točno započela. Pop zvijezdu prvi je put pokušao upoznati na turneji 'The Eras tour' u srpnju, no neuspješno, kako je otkrio u vlastitoj podcast emisiji 'New Heights with Jason and Travis Kelce', ali sada je uključio neke važne nove detalje.

Ipak, 34-godišnji igrač Kansas City Chiefsa u prosinačkom izdanju WSJ-a otkrio je dosad nepoznate detalje o romansi s Taylor Swift i priznao da će ga Taylor vjerojatno 'mrziti zbog toga'.

'Definitivno je bilo ljudi koje je poznavala i koji su znali tko sam. Imao sam Kupida u njezinim redovima', kazao je u novom intervjuu, dodajući da je to na kraju saznao od Swift kad ga je izravno kontaktirala.

Nekoliko članova obitelji Swift čak mu je pomoglo da privuče njezinu pozornost, kako je otkrio magazinu. 'Vjerojatno će me mrziti što ovo govorim, ali...kada je došla na stadion Arrowhead, dali su joj našu svlačionicu na korištenje prije nastupa, a njezini mali rođaci tada su se slikali ispred mog ormarića'.

  • +2
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Svi znaju da sam obiteljski čovjek', dodao je kasnije. 'Njen tim je njezina obitelj. Njezina obitelj radi puno stvari u smislu turneje, marketinga, prisutnosti, tako da mislim da i ona ima puno tih vrijednosti, što mi pokazuje da gledamo u istom smjeru.'

Što se tiče njihovog prvog susreta, Kelce je bio posve iskren: 'Kad sam je upoznao u New Yorku, već smo nekako razgovarali, pa sam znao da možemo imati ugodnu večeru i, kao, razgovor, i što ide od tamo, ići će od tamo'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'