NE TRAŽITE DALJE

Zašto obožavamo skandi produkciju i gdje trenutno gledati najbolje skandi serije?

12.12.2022 u 09:21

Bionic
Reading

Ako tragate, tragate i tragate, a ipak nikako ne znate što biste gledali, moramo vas obavijestiti da je vašim mukama došao kraj jer Pickbox NOW donosi Viaplay Select ponudu s najboljim od skandinavske kinematografije

U potrazi ste za svježim, uzbudljivim te, podrazumijeva se, kvalitetnim izdancima sedme umjetnosti?

Zaželjeli ste se serija ili filmova koji vas, s jedne strane, neće ostaviti ravnodušnima, a koji će vas s druge, pak, strane onako sasvim neprimjetno baciti u neslućene dubine razmatranja svijeta?

Ili ste se možda kojim slučajem zaželjeli napetih, vješto napisanih krimića nezaobilazno turobnih atmosfera, a koji će vam također dati misliti, ali na način koji podrazumijeva jedno bitno drugačije korištenje famoznih 'malih sivih ćelija'?

Ili možda komedija i humorističnih serija koje će se pobrinuti da osmijeh još dugo, dugo ne sklizne s vašeg lica? Možda ipak zanimljivih dokumentaraca nakon kojih ćete htjeti saznati sve o vašoj novoj omiljenoj temi?

Neovisno o tome prema kojim žanrovima običavate gravitirati vašim je traganjima definitivno došao kraj!

Sjevernoeuropska produkcija u punom sjaju

Dinamični duo sastavljen od vodećeg skandinavskog streaming servisa Viaplay te vodećeg domaćeg streaming servisa Pickbox NOW nedavno se odlučio na jednu izrazito plodonosnu suradnju. Na Pickbox NOW odnedavno je dostupna kategorija Viaplay Select koja podrazumijeva originalni sadržaj ovog streaming servisa.

Dotični dvojac, naime, na naše prostore odlučio je premijerno donijeti pregršt norveških, švedskih, finskih i inih filmova i serija, a koje osim njihove kvalitete također međusobno veže i činjenica da je posrijedi originalan Viaplayjev sadržaj.

Trenutno već možete 'degustirati' sveukupno 13 (10 serija i 3 filma) pažljivo probranih izdanaka sjevernoeuropske produkcije kao što su, primjerice, mračna kriminalistička serija Fenris (Fenris), dirljiva dramska serija Harmonica (Harmonica) ili uistinu šokantni dokumentaristički mini-serijal Natascha Kampusch: Život u zatočeništvu (Natascha Kampusch: A Lifetime in Prison).

Sve filmove i serije pronaći ćete, kao i uvijek, na vašem omiljenom streaming servisu Pickbox NOW u kategoriji Viaplay Select!