PROCURILI NOVI DETALJI

Zašto je Kevin Costner izgubio živce i izbacio na ulicu čovjeka kojem je iznajmio kuću

21.06.2023 u 13:08

Bionic
Reading

Holivudski glumac našao se u novim problemima i to nakon što je 'procurilo' u javnost kako je iz gostinjske kuće, koja se nalazi u sklopu njegove obiteljske vile, izbacio Daniela Starra, koji je bio u najmu, i to nakon što se ovaj zakačio sa Costnerovom uskoro bivšom suprugom

Kevin Costner izravno se sukobio s Danielom Starrom, tehnološkim titanom, kojem su on i njegova uskoro bivša supruga iznajmili gostinjsku kuću, koja se nalazi odmah pored njihove obiteljske vile, iz koje holivudska zvijezda sada pokušava istjerati Christine.

Trenutno je u fokusu njihov razvod, a ono što se događalo uoči istog itekako je zanimljivo. Prema pisanju PageSixa Costner i Baumgartner proživjeli su pravu dramu s Danielom Starrom. Naime, 68-godišnji Costner pokušao je izbaciti Starra iz gostinjske kuće na plaži, čiji je najam 60 tisuća dolara mjesečno, a sve je rezultiralo verbalnim sukobom i sudskom tužbom.

Naime, Starr je u lipnju 2022. potpisao višegodišnji ugovor o najmu, tvrdi da nije napravio ništa krivo i odbija napustiti kuću, zbog čega je Costner preko odvjetnika poslao pisma.

Christine Baumgartner i Kevin Costner Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

'Daniel je bio uistinu sretan u toj kući. Odmah je na plaži, a budući da ima četverogodišnjeg sina, želi da on ima osjećaj doma. Nakon što se uselio, zbližio se sa Chris i Kevinom i često su se družili s djecom. Budući da je Kevin većinu vremena bio odsutan zbog snimanja, Chris je bila usamljena...', tvrdi dobro upućeni izvor i dodaje kako se 49-godišnja Christine Baumgartner zbližila sa sedam godina mlađim Starrom i s njim provodila puno vremena, čak i u njegovoj iznajmljenoj kući.

'Nešto se dogodilo i Kevin je poludio. Tu je nastao problem između njega i Daniela nakon čega je sve eksaliralo', rekao je izvor i dodao kako se Christine navodno nije sviđao njegovo poimanje njihovog prijateljstva, nakon čega mu je poslala poruku u kojoj je zatražila da se iseli.

Yellowstone trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

U to vrijeme Starr je bio tek šest mjeseci u najmu, zbog čega je pokušao smiriti situaciju, pa je upetljao i odvjetnika. 'Daniel jje imao visoko mišljenje o Kevinu i mislio je da je odličan otac. No Kevin je odlučio stati na ženinu stranu i nije želio ni čuti Danielovu priču.'

Nakon svega, Starr je iselio u ožujku ove godine.