NAKON DIJAGNOZE

Supruga Brucea Willisa u knjizi će otkriti kako izgleda život s holivudskom legendom

06.02.2024 u 14:25

Bionic
Reading

Javnosti je već poznata dijagnoza koju ima holivudski glumac Bruce Willis, a to je frontotemporalna demencija. Cijela obitelj javno govori o njegovom zdravstvenom problemu dijeleći lijepe, a supruga će otkrit što joj pomaže i kako preživljava najizazovnije razdoblje njihovih života u knjizi koju će objaviti iduće godine

Knjiga će biti objavljena u izdanju izdavačke kuće The Open Field, pod vodstvom Marije Shriver. 'Oduševljena sam što ću objaviti Emminu knjigu za njegovatelje. Ona i ja se poznajemo dugo i jako sam ponosna na koji način ona koristi svoj glas da pomogne drugima', kaže Shriver.

Otkad je omiljenom glumcu u veljači 2023. dijagnosticirana frontotemporalna demencija, njegova supruga Emma Heming-Willis daje sve od sebe kako bi mu pružila podršku i njegu, a ovom knjigom Heming-Willis želi podijeliti informacije koje je naučila tijekom skrbi o suprugu, ali i otkriti resurse za pomoć drugima koji se nađu u sličnim situacijama. Ranije je govorila o osjećaju preopterećenosti nakon Willisove dijagnoze, ali nakon što je naučila više o samoj dijagnozi ima više nade. U zajednici ljudi koji imaju istu dijagnozu, pronašla je punu podršku.

RUMER WILLIS

Kći Brucea Willisa traži način kako bi provela kvalitetno vrijeme s ocem, ali i s kćerkicom

Pogledaj galeriju

'Za mene je znanje moć, a izgradnja zajednice koja me podržava, strahovito mi je bitna. Pomogla mi je vratila stabilnost i određenu količinu kontrole, onoga što je bilo uništeno kada je dijagnoza frontotemporalne demencije prvi put prodrla u svijet naše obitelji, kazala je Emma.

Knjigu piše za sve one koji imaju voljene osobe koje se bore s demencijom, a sadržavat će intervjue, savjete stručnjaka i osobne priče iz života Emme i Brucea.