luda zabava

Zaručnica Jeffa Bezosa plesala po stolovima: Otpustila kočnice na proslavi rođendana

18.12.2023 u 13:27

Bionic
Reading

Godina na izmaku je bila poprilično uzbudljiva za nekadašnju voditeljicu vijesti Lauren Sanchez. Među ostalim se zaručila za šefa Amazona Jeffa Bezosa, pozirala je za časopis Vogue, a proteklog vikenda je proslavila rođendan u St. Bartsu

Izvori za PageSix kažu da su Lauren Sanchez, Jeff Bezos, filmski producent Brian Glazer, medijski mogul David Geffen, član IAC-a Barry Diller i Michael Saylor iz MicroStrategya u petak navečer primijećeni u restoranu slikovitog mjesta La Petite Plage, uz plažu .

Među uzvanicima je bila i sestra od Lauren, Elena. 'Lauren Sanchez se popela na stol i zaplesala', rekao je izvor dodajući kako se 'činilo se kao da slave nečiji rođendan'. Smatra da je Sanchez tulumarila povodom svog 54. rođendana. Drugi izvor jee rekao da Bezos i Sanchez borave na superjahti Kora vrijednu 500 milijuna dolara s kojom su ljetos boravili u Hrvatskoj.

Kako se može vidjeti na fotografiji objavljenoj na društvenim mrežama na pratyju je bila i odvjetnica i hollywoodska Lydiju Kives, slavna specijalistica za njegu kože 'Nurse Jamie' i influencerica Tobie Gonzalez.

Najbogatiji čovjek na svijetu i Sanchez viđeni su nedavno u floridskoj ispostavi restorana Greenwich Village tijekom međunarodnog sajma suvremene umjetnosti Art Basel Miami Beacha. Sjedili su u glavnoj blagovaonici među običnim milijunašima i naručili su vino na čaše.

U SAINT TROPEZU

Lauren Sanchez i Jeff Bezos provode ljeto iz snova uoči vjenčanja

Pogledaj galeriju