DUGOGODIŠNJA LJUBAV

Zaručnica Baby Lasagne osmislila je video za 'Rim Tim Tagi Dim', a prije toga se pojavila u Oliverovom spotu

27.05.2024 u 09:00

Bionic
Reading

Već mnogi znaju kako je samozatajna Elizabeta Ružić, koja ljubi Marka Purišića, darovita umjetnica koja se bavi videoprodukcijom i art fotografijom. No mnogi ne znaju da je glumila u videospotu neprežaljenog pjevača

Elizabeta Ružić kao šestogodišnja djevojčica bila je glavni lik videospota snimljenog za pjesmu 'Čovik nasrid mora', koju je Oliver Dragojević snimio s čuvenim istarskim kantautorom i prijateljem Brunom Krajcarom, a koji je tu skladbu objavio na svom albumu 'Istra' 2004. godine.

Videobroj je snimao Elizabetin otac Josip Pino Ružić, inače vlasnik firme Rose Art iz Kaštelira, koji se niz godina profesionalno bavi videoprodukcijom.

Izvor: Društvene mreže

I Elizabetin pradjed bio je fotograf, pa je očito ljubav prema fotoaparatu i kameri naslijedila ona, ali i njezin brat David.

Naime Elizabeta je studirala na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer medijska umjetnost. Na neki je način 'žena iz sjene' uspjeha Baby Lasagne, jer je najzaslužnija i za njegov kompletan PR 'paket', uključujući spotove te društvene mreže.

Podsjetimo, Elizabeta je nedavno u HTV-ovom dokumentarcu 'Ususret Eurosongu' otkrila kako je počela njezina ljubavna priča s Markom. 'On je svirao u bendu, ja sam znala za taj bend. Vidjela sam sliku i pomislila: 'Vidi, koji zgodan lik.' Odlučila sam ga dodati na Instagramu i on je mene zapratio. I onda mi se javio. Love story 21. stoljeća', ispričala je tada.

TAJČI, LET 3, EMILIJA...

Evo kako izgleda atmosfera na dočeku Baby Lasagne na Trgu bana Jelačića

Pogledaj galeriju

No ako se nju pita, prvi spoj nije prošao idealno jer je objasnila da se kući vratila s dojmom 'da je bilo grozno'. S druge strane, njemu je sve prošlo savršeno pa joj je odmah poslao poruku s pitanjem kada će se opet vidjeti. Sada skupa sređuju kuću u Kašteliru.

Spektakl: Baby Lasagna na koncertu uoči finala Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic Pixsell
sve osim nogometa

Učitavanje...