'ILEGALNO'

Zaručila se, ošišala i otputovala u Dubai. Evo što zapravo Maja Šuput tamo radi

26.03.2018 u 10:07

Bionic
Reading

Iako joj je, poprilično često, omiljena destinacija za kratki odmor upravo Dubai, ovoga je puta pjevačica Maja Šuput tamo otišla radno. Otputovala je u društvu osoba koje se brinu o njezinom izgledu, a u Dubaiju će snimiti spot za novu pjesmu 'Ilegalno'

Prije nepunih tjedan dana pjevačica Maja Šuput iznenadila je svoje obožavatelje kada je s njima na Instagramu podijelila sretne vijesti. Nakon kratke veze zaručila se s Nenadom Tatarinovom. Zaruke su se odvile na Maldivima, na kojima je par boravio u siječnju, no odlučili su tu informaciju neko vrijeme zadržati za sebe.

Poznata po tome da voli iznenaditi svime što radi, tako je bilo i proteklog vikenda, kada se prepustila u vješte ruke svoje omiljene frizerke u Larita studiju i kosu skratila u popularni bob.

Iako se inače kaže kako žene mijenjaju frizure i krate kosu kada su spremne za promjene u životu, pa rade rezove, kod Maje to nije bio slučaj. Nova frizura dio je imidža za pjesmu 'Ilegalno', a čiji je spot Maja Šuput odlučila snimiti u omiljenom Dubaiju.

  • +3
Maja Šuput - snimanje spota u Dubaiju Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Zbog toga se ubrzo nakon šišanja s vlasnicama Larita studija, ujedno dobrim prijateljicama, uputila na zagrebački aerodrom i otputovala u sunčani Dubai, a na svom Instagram Storyju s obožavateljima je podijelila nekoliko kratkih snimaka toga kako nastaje novi spot.