uživancija na otoku

Zarazna atmosfera: Franka Batelić zapjevala na ulicama Londona

22.01.2024 u 08:53

Bionic
Reading

Osim Pariza koji je posjetila sa suprugom Vedranom Ćorlukom, Franka Batelić otkrila je da ju i London inspirira. Iz Londona je podijelila nekoliko sličica, ali i video koji pokazuje kako uživa u zaraznoj atmosferi engleskih ulica

Ako je suditi prema njezinom Instagram profilu, Franka Batelić u posljednje se vrijeme časti putovanjima. Podijelivši uspomene iz Londona otkrila je kako London ima njezino srce te da se u glavnom gradu Ujedinjenog Kraljevstva osjeća sjajno!

U velikom sivom teddy kaputu nasmiješeno je pozirala ispred šarenog zida, a londonske su je ulice natjerale i na pjesmu.

Posljednji video Batelić je snimila u Sohu, londonskom kvartu koji je poznat po svojoj živahnoj atmosferi, a jedna ulična glazbenica pjesmom Britanke Adele upotpunila je doživljaj eklektičnog Londona. Pjesmom 'Easy on Me' pridružila joj se i Franka Batelić koja ipak nije preuzela mikrofon, ali je pjesmu prigušena glasa otpjevala u kameru na svom mobitelu.

Već je više puta Franka pokazala koliko joj znači ova otočna država na sjeveru Europe, a za Škotsku je veže i velika karijerna prekretnica. Naime, pjevačica je duže izbivala s hrvatske glazbene scene posvetivši se životu u Moskvi sa svojim tada dečkom Vedranom Ćorlukom, no u prosincu 2017. godine napravila je veliki comeback!

Franka - S tobom Izvor: Društvene mreže / Autor: Franka/ YouTube

Pjesmom 'S tobom' Franka se vratila na domaće top ljestvice te ostvarila golem uspjeh, a spot za pjesmu snimila je u Škotskoj.

Obožavatelji su tada priznali da su jedva čekali Frankin povratak, ali da je zbog ovakve pjesme vrijedilo čekati! Spot snimljen u Škotskoj okarakterizirali su kao 'svjetske kvalitete', a njezin glas kao 'magičan'.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Milcetic/PIXSELL