često ga pokazuje

Znate li kako izgleda i čime se bavi mlađi brat Franke Batelić

05.01.2024 u 12:09

Bionic
Reading

Pjevačica je itekako aktivna na društvenim mrežama gdje pratiteljima često objavljuje fotografije svoje obitelji, a na njima se više puta do sad nalazio i njezin brat Nikola

Franka Batelić i bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka otputovali su na zimovanje s dvoje djece - sinčićem Viktorom i kćerkicom Gretom, a s njima je bio i Frankinim mlađi brat Nikola sa svojom djevojkom Mireom Franković. Sudeći po fotografijama i snimkama, uživalo se u snježnim radostima.

Premda ga rijetko viđamo u medijima, ponosna sestra ga voli pokazati svijetu. Vrlo su povezani, a surađuju i na glazbenim projektima. U vrijeme izolacije snimili sui duet 'Nedodirljivi'.

Petogodišnji princ Louis osvojio je naša srca, evo što je ove godine izvodio Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

I dok pjevačica puni medijske stupce, način života njezinog brata je potpuna suprotnost. Živi podalje od očiju medija i javnost, a njegova adresa je u rodnom Rapcu.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Milcetic/PIXSELL

Nikola Batelić je također odličan pjevač (talent je pokazao u nekoliko navrata) i producent. U glazbene vode se upustio još kao srednjoškolac kada je s prijateljima iz Rapca osnovao bend The Storm.

Bend je 2011. godine zabilježio uspjeh na Hrvatskom demo festivalu u Zaboku, no više ne postoji, a Nikola je nastavio suradnju s bubnjarom. Obradili su pjesmu 'The Kill', koju u originalu izvodi bend ‘Thirty Seconds To Mars’.

Izvor: Društvene mreže