ČAROLIJA BLAGDANA

Franka i Vedran Ćorluka pokazali kako izgleda njihova božićna idila

25.12.2023 u 20:38

Bionic
Reading

Pjevačica Franka Batelić pokazala je svojim brojnim fanovima kako izgledaju božićni blagdani u njihovoj obitelji te je za svoju objavu dobila bezbroj lajkova

Lijepa Rapčanka i bivši nogometni reprezentativac u braku su od 2018. i ponosni su roditelji dvoje djece, a ove godine Božić ne slave u svojem domu u Zagrebu već u Istri gdje živi njezina obitelj.

Franka je tako na svom Instagram profilu objavila poruku pokraj bora u društvu Vedrana i djece, te je napisala sljedeću poruku:

zagrebačka promocija

Franka Batelić predstavila svoju liniju make up proizvoda, uz nju su bili Ćorluka i mama

Pogledaj galeriju

'Netko je bubani, nekoga smo jedva ulovili za fotku jer juri za Oskarom u svojim čizmicama.. Ali cijela obitelj je zajedno, nona sprema fuže, sunce nas grije i to zajedništvo, toplina, mir... To je čar Božića. Nek' vam je sretan dragi moji. Želim vam mir, ljubav, empatiju, veselje. Da češće poklanjamo osmijeh, zagrljaj i razumijevanje, budemo nježni jedni prema drugima, dajemo jedni drugima snagu i naučimo čaroliju Božića živjeti svaki dan', napisala je Franka.

Inače, nedavno je vila našeg bivšeg reprezentativca i glazbenice dobila je vrijednu dizajnersku nagradu.

Obiteljska kuća Vedrana Ćorluke (37) i pjevačice Franke Batelić (31) smještena u Kozarčevoj ulici na uzvisini iznad Brizanca u Zagrebu osvojila je prestižnu nagradu u kategoriji obiteljskog stanovanja na natječaju Architecture Masterprize 2023.

Ovaj dizajnerski projekt koji odiše posebnošću i originalnošću potpisuje arhitektonski studio Dva arhitekta, koji se ovom lijepom vijesti pohvalio i na svojim društvenim mrežama.