ZAJEDNO PROTIV PANDEMIJE

Održan jedan od najvećih virtualnih koncerata svih vremena: Preko 60 tisuća ljudi pratilo Gagin pokret 'One World'

18.04.2020 u 21:17

Bionic
Reading

Koncert 'One World' nastao u suradnji Lady Gaga i Svjetske zdravstvene organizacije i organizacije protiv siromaštva Global Citizen, kojim se podiže svijest o koronavirusu i odaje priznanje zdravstvenim radnicima koji u borbi protiv njega riskiraju živote održao se sinoć

Danima se pričalo o spektakularnom koncertu koji se u subotu u 20 sati počeo emitirati live na nekoliko platforma. Začetnica projekta, glazbenica Lady Gaga u suradnji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom i organizacijom protiv siromaštva Global Citizen osmislila je projekt ‘One World Together at home’.

Svojom glazbom odlučili su se uključiti brojni svjetski hitmakeri, članovi nekih od najslušanijih bendova današnjice te Grammyjima nagrađeni autori.

Prijenos vode komičari Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert, a možete ga uživo besplatno pratiti i na raznim medijskim platformama i društvenim mrežama.

Uz glavnu zvijezdu večeri nastupaju i Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong iz Green Daya, Chris Martin, Eddie Vedder, Elton John, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Lizzo, Paul McCartney, Stevie Wonder i mnogi drugi.

Koncert se može pratiti uživo na YouTube kanalu te na vodećim američkim televizijama CBS-u, ABC-u i NBC-u.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube