NAGRADNJAČE

Zaplešite salsu na prvom Dance Nature Festivalu u Hrvatskoj

29.07.2017 u 00:08

Bionic
Reading

Tportal dijeli dva upada za jedinstven doživljaj plesa u prirodi - Salsa Sensual vikend u Slunju

Plesati u prirodi, najljepši je osjećaj za svakoga tko je ikad svoju umjetničku stranu pokušao izraziti napravivši tih nekoliko koraka – uspješno ili ne. Osjećaj je to slobode s kakvim se ne može puno toga usporediti. A tek plesati pod vedrim nebom, okružen profesionalcima, u savršenoj prirodi i sve to upakirano u ljetne večeri… to je kombinacija kakva se ne smije propustiti. Upravo to dobit će posjetitelji prvog  'Dance Nature' festivala. Dance Nature festival je projekt nekolicine mladih zaljubljenika u ples i prirodu okupljenih pod Plesnom školom Alegria.

Festival 'Dance Nature' nešto je posve novo u ovom dijelu Hrvatske, organiziran je u srcu Slunja, na poznatim Rastokama i trajat će mjesec dana. U tih mjesec dana plesači – profesionalci i amateri moći će nazočiti raznovrsnim događajima - Family Dance Nature, Salsa&Sensual Nature, Social Dance Nature i Dance Fitness Nature.

Događaj 'Family Dance Nature' prvi je u nizu događaja unutar festivala 'Dance Nature' i zamišljen je kao zabava za cijelu obitelj. Održat će se prvi vikend u kolovozu 2017. godine točnije 5. i 6. kolovoza 2017. godine. Djeca i roditelji, ali i svi ostali posjetitelji Rastoka osim boravka u prirodi i uživanja na Rastokama imaju mogućnost naučiti plesne korake na radionicama koje su prilagođene uzrastu i plesnom znanju posjetitelja.

4 dana, 3 plesa, 2 lokacije, jedinstven doživljaj plesa u prirodi najbolji je opis Salsa&Sensual nature događaja. Svi zaljubljenici u latino ritmove dolaze na svoje od 12.-15.8.2017. godine te uživaju u produženom vikendu plešući u prirodi. To su puna četiri dana uživanja uz vatrenu salsu te senzualne bachatu i kizombu. Događaj 'Salsa&Sensual Nature' održava se na dvije lokacije – na imanju Slovin Unique Rastoke i imanju na Zečev Varoši. Radionice su prilagođene stupnju plesnog znanja. Rezervirajte datum za nezaboravnu zabavu u prirodi i partijanje do jutra uz vruće ritmove salse te senzualne bachatu i kizombu.

Događaj 'Social Dance Nature' organiziran je za sve ljubitelje društvenih plesova. Pod nazivom 'društveni plesovi' obuhvaćeno je čak 8 (osam) plesova i to: engleski valcer, bečki valcer, tango, cha cha cha, discofox, foxtrot, rumba i jive. Dio imanja Slovin Unique Rastoke 19. i 20. kolovoza 2017. godine postaje centralno mjesto događaja 'Social Dance Nature'.  Radionice su prilagođene stupnjevima plesnog znanja polaznika te svi imaju mogućnost naučiti nove plesne pokrete i figure.

Posljednji događaj festivala 'Dance Nature' je 'Dance Fitness Nature', a održava se 26. i 27. kolovoza 2017. godine. Za tu prigodu se dio imanja Slovin Unique Rastoke pretvara ne samo u plesni podij već i u sportsku dvoranu. Plesni fitness kao spoj plesa i kardio treninga predstavlja jedan od najpopularnijih oblika rekreacije današnjice. Kao i na prethodnim događajima unutar festivala 'Dance Nature' i na događaju 'Dance Fitness Nature' polaznici mogu vježbati na radionicama uz domaće i strane voditelje i to Zumbu, Urbhanize, BodyTone, Reggaeton, Aerobic i Latino Fitness.

Više o festivalu, kotizacijama, smještaju… pročitajte ovdje.

Čitateljima tportala darujemo jedan full pass i jedan party pass za Salsa Sensual vikend, a dobitnici su Ana Mikac (jedan full pass za Salsa Sensual vikend) i Denisa Goršić (jedan party pass za Salsa Sensual vikend).