najbolje motivacijske pjesme

Zapalite se za trčanje uz Magenta 1 B2B Run playliste na Deezeru

03.05.2017 u 15:30

Bionic
Reading

Kako bi se riješili nagomilanog stresa i proveli kvalitetno vrijeme sami sa sobom, idealan način za provesti barem sat vremena u opuštanju najlakše je uz trčanje i glazbu, a u svemu tome zasigurno će pomoći i izbor najboljih motivacijskih pjesama za trčanje na najboljem streaming servisu

I dok nam trčanje pomaže u rješavanju stresa, glazba će nam misli odvratiti od boli i umora, ali i podignuti raspoloženje, povećati izdržljivost, smanjiti percipirani napor i, na kraju, da ostanemo fokusirani.

Stoga odabir motivacijskih pjesama za trčanje nije niti najmanje lagan zadatak. Ipak, kako bi vam olakšali, barem početak, tu je Deezer, koji je za sve ljubitelje glazbe i trčanja pripremio pomalo drugačiji motivacijski popis pjesama.

Naime, Deezer omogućuje jednostavno slušanje glazbe, bez nepotrebne gnjavaže oko prebacivanja pjesama na mobitel ili neki drugi uređaj, a uz internetsku vezu i Deezer aplikaciju, korisnik u svakom trenu može neometano pristupiti svojim omiljenim izvođačima, albumima ili pjesmama.

Zanimljivost je i da se od ove godine svi mogu zagrijavati ne samo uz jednu, već uz dvije specijalizirane DJ playliste kako bi se postiglo bolje, brže i efektnije trčanje. I dok je jedna orijentirana više plesno, druga playlista je za rockerski nastrojene trkače. Glazba je zapravo, kako je izjavio sportski psiholog Costas Karageorghis sa Sveučilišta Brunel u Londonu, 'legalna droga kojom povećavamo učinkovitost.'

A u povećanju te iste učinkovitosti zasigurno će pomoći upravo Deezerove playliste koje su sastavila dva vrsna DJ-a: DJ Bole i DJ Ampersand, koji su skupili svaki po 40 pjesama, koje će pružiti dodatnu dozu adrenalina svim trkačima.

DJ Bole, koji je bio zadužen i za izvrsnu glazbenu podlogu na posljednjoj zagrebačkoj B2B Run utrci u Zagrebu, svoju je Magenta 1 B2B Run Power Dance playlistu smjestio na link http://www.deezer.com/playlist/3082711622, dok se playlista DJ Ampersanda nalazi  na linku http://www.deezer.com/playlist/3082993382.

Sva ta glazba zasigurno će dobro doći svim natjecateljima na Magenta 1 B2B Run-u, jedinstvenom poslovno-sportskom događanju koje okuplja poslovni svijet na jednom mjestu i pruža mogućnost za neformalno druženje zaposlenika iz različitih kompanija.

Više o Magenta 1 B2B Run utrci saznajte na službenim stranicama.