POHVALILA SE FOTOGRAFIJAMA

Zapalila internet: Emily Ratajkowski pozirala potpuno gola za supruga

22.03.2018 u 10:33

Bionic
Reading

Tijekom medenog mjeseca mlada američka manekenka Emily Ratajkowski razodjenula se i pozirala bez ijedne krpice pred objektivom novopečenog supruga Sebastiana Bear-McClarda

Poznata po svojim provokativnim fotografijama na kojima je često golišava, Emily Ratajkowski novom je objavom na društvenim mrežama zapalila internet i sve ostavila u šoku.

Naime, manekenka je prije nekoliko tjedana nakon iznenadnog vjenčanja s producentom Sebastianom Bear-McClardom otputovala na medeni mjesec. Par je uživao u luksuznom resortu usred pustinje u američkoj državi Utah.

No, svjetlo dana sada su ugledale senzacionalne privatne fotografije, na kojima 26- godišnjakinja pozira potpuno gola pred fotoobjektivom svog supruga.

Take me back

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Prva fotografija nastala je iz zraka dok se odmarala na prostranom krevetu uz bazen, grudi je prekrila rukama, a ostale intimne dijelove prekriženom nogom. Na drugoj objavi Emily vidimo iz nešto bližeg kadra kada su u prvom planu njezina stražnjica i bujne grudi.

Posing for my husband like

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Fotografije je u rekordnom vremenu 'lajkalo' preko milijun Instagram korisnika koji su joj u komentarima udijelili samo komplimente vezane za njezin izgled, dok su njezinu suprugu poručili da je pravi sretnik.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia