MODNI DVOBOJ

Emily Ratajkowski i Sonju Kovač vežu iste modne strasti

12.03.2018 u 13:17

Bionic
Reading

Odijela su se ove sezone definitivno vratila na modnu scenu. Može ih se pronaći u raznim varijantama, materijalima i bojama, pa je tako upečatljiva i neobična nijansa senfa bila prvi izbor našoj poznatoj fashionistici Sonji Kovač, dok istom komadu nije odoljela ni bujna ljepotica Emily Ratajkowski

Poslovne hlače širokih trapez nogavica i sakoi na kopčanje s dvoredom ove su sezone apsolutni hit, pa su poznate high street brendove preplavili razni modeli istih kompleta i odijela te variraju od raznih materijala, boja i dimenzija. Ipak, jedno se odijelo posebno istaknulo u mnoštvu.

Radi se o Zarinom odijelu boje senfa koje se može kupiti za 1200 kuna, a u kojem su osvanule i dvije vrlo popularne trendseterice. Ovom komadu iz kolekcije pristupačnog brenda tako nije odoljela slavna manekenka Emily Ratajkowski koja ga je odjenula za vrlo posebnu prigodu.

💫

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Žuti komplet Emily je nosila na vlastitom vjenčanju prije 15-tak dana, kada je u tajnosti izmijenila zavjete s producentom Sebastianom Bear-McClardom. Jakna s dvorednim kopčanjem i široke hlače u efektnoj boji naglasile su njezinu besprijekornu figuru jer model osim crnih gumbi ima i traku koja se veže u struku.

2.23.18

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Da se i domaće modne zaljubljenice mogu pohvaliti istančanim modnim ukusom dokazla je blogerica i bivša glumica Sonja Kovač koja trenutno uživa u Edinburghu. Za opuštenu šetnju gradom Sonja je izabrala isti model odijela kao i američka manekenka i tako pokazala da ova neobična nijansa žute boje jednako dobro pristaje i plavušama. Uz razigrani komplet blogerica je kombinirala i trendi Gucci torbu od baršuna te klasične crne salonke u špic s visokom potpeticom.