ODLIČAN SMISAO ZA HUMOR

Zapalila internet: Antonija Blaće zna kako se vrhunski našaliti na vlastiti račun

08.06.2018 u 17:41

Bionic
Reading

Na malim ekranima gledamo je već 13 godina, a od kad se prvi put pojavila u prvoj sezoni hrvatskog 'Big Brothera', postala je miljenica gledateljstva. Voditeljica i producentica RTL-a, Antonija Blaće publiku osvaja svojom pojavom, osobnošću, vječnom pozitivom ali i time što je pristupačna te nema problem sa 'zvjezdanim statusom' pa nerijetko na društvenim mrežama nasmije svoje fanove duhovitim objavama iz svoje svakodnevice

Ovoga puta Antonija Blaće pokazala je svojim pratiteljima anegdotu doživjela u petak prije podne dok je šetala centrom Zagreba sa svojim ljubimcem Čarlijem. 'Išla sam se naći sa suprugom Hrvojem na piću kad me zaustavio fotoreporter. Kad mi je rekao da bi me htio fotografirati, rekla sam mu da može i: 'Ali daj da dobro ispadnem', a on je na to rekao: 'A ništa, onda drugi put!'. Plakala sam od smijeha nasred ceste', ispričala je za tportal dobro raspoložena voditeljica i producentica. Svoju novu dogodovštinu na sebi svojstven način opisala je fotografijama i duhovitim porukama koje je objavila na Instagram storyju, a s kojima je zapalila internet i dobro nasmijala svoje fanove.

💚

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

Pored toga, Antonija Blaće je pokazala kako nema problem ni s egom niti se, za razliku od mnogih poznatih osoba, srami svojih prijašnjih izdanja pa je sa svojim pratiteljima podijelila nekoliko fotografija od prije 12 godina kad je bila na počeku svoje televizijske karijere popraćenih zafrkantskim tekstovima.

  • +9
Antonija Blaće Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL