ZGODNA SLAVLJENICA

Žanamari proslavila rođendan, otkrila nam je kako ju je suprug iznenadio

14.09.2019 u 19:12

Bionic
Reading

Pjevačica se nedavno vratila iz Norveške, a nakon povratka u Dalmaciju imala je pravu rođendansku veselicu budući da napunila 38. godina. Žanamari se na društvenim mrežama pohvalila se fotografijama sa svoje zabave iznenađenja, a za tportal je ispričala što je radila u Oslu i kakve je darove dobila od supruga Marija

'U Norveškoj sam boravila nekoliko danas na snimanju za Reebok. Bila sam ondje uz influencerice iz 12 zemalja. Bilo mi je top i jako mi se svidio Oslo. Fotograf nas je odveo na Elle Nord party zadnju večer. Kad sam došla kući, dočekao me party iznenađenja. Maki ga je organizirao s našim prijateljima. A već sutra imam svirku. Nisam se još uspjela raspakirati, ali sam jako hepi', ispričala nam je Žanamari.

Za rođendan je poželjela život pun putovanja za razliku od prošlih pet godina koje je, kaže u šali, provela 'na porodiljnom' jer zbog kćeri Gabi nije putovala, osim na svirke.

'Od Makija sam dobila outfit iz omiljene trgovine House of CB, to je već postala tradicija buket ruža s dva bambusa koji simboliziraju zajedništvo', otkrila je. Godine ne broji jer je bitno, poručuje, kako se čovjek osjeća.

'Uskoro snimamo novi singl 'Stigma i tabu'. Nismo žurili s novim jer prošli 'Ubijaš' se još uvijek super vrti i na radijima, televizijama i na Youtubeu pa smo mu htjeli ostaviti prostora. A i meni vremena da ozdravim. Naime, dva mjeseca sam vukla upalu sinusa i izgleda da me Oslo izliječilo bolje od antibiotika', rekla je Žanamari.

Izvor: Društvene mreže