ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE

Žanamari objavila najseksi fotku do sada, pa obožavatelje upitala što nedostaje na slici; mnogi zaključili - grudnjak

19.03.2021 u 11:05

Bionic
Reading

Pjevačica iz Makarske itekako je svjesna svog dobrog izgleda, kojem posvećuje puno pažnje. A redovito vježbanje itekako se isplatilo, što se jasno vidi na fotografijama koje objavljuje, a za koje je uvijek zadužen njezin suprug umjetničkog imena Joshua Macks, Mario Perčić

Svojom posljednjom fotografijom Žanamari Perčić na muke je stavila svoje pratitelje, kada je od njih zatražila da pronađu što nedostaje na fotografiji. No, tko se mogao fokusirati kada na fotografiji pjevačica iz Makarske pozira u mini haljini od baršuna, koja se veže u struku i ima vrtoglavo duboki dekolte.

Budući da je pozirala iz profila, u prvi su plan došle njezine grudi, pa su mnogi primjetili da nedostaje - grudnjak. No, ona je potpisom pod istu jasno dala do znanja da se ne radi o tom odjevnom predmetu.

'Nešto nedostaje na fotografiji.... Možete li pogoditi što? Da vidimo koliko me dobro poznajete. I ne, ne govorim o grudnjaku!'

Ispod je odmah krenula rasprava i pogađanje. 'Što god nedostaje, ja se ne mogu fokusirati na ništa', ali i 'E pa uspjelo ti je, ponovno si zapalila internet' samo su neki od komentara koji su komplimentirali Žanamari Perčić na izgledu.

  • +5
Žanamari Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Joshua Macks

I ovoga puta za fotografiju je bio zaslužan njezin suprug Mario Perčić, umjetničkog imena Joshua Macks, koji je iznimno ponosan na izgled svoje supruge.