ZAVODLJIVA PJEVAČICA

Žanamari se pokazala s novom frizurom i nikad kraćom odjevnom kombinacijom i otkrila što novo sprema

02.01.2020 u 14:21

Bionic
Reading

Svoje je fanove na Instagramu makarska glazbenica počastila još jednim svojim zavodljivim izdanjem. Naime, Žanamari je pozirala u svijetloružičastoj kratkoj haljini i sandalama s perjem, a u prvi je plan ponovo došla njezina fantastična linija. Za tportal je ispričala gdje je dočekala 2020. i otkrila svoje novogodišnje planove

'Staru godinu smo ispratili u Fabrique Pubu u Splitu, znači na istom mjestu kao i prošle godine. Volim to mjesto jer je opuštena atmosfera i često tamo papamo i 'običnim' danima pa nam je nova godina tamo kao kod kuće skoro. Tema je bila 'Las Vegas' pa sam zato izabrala šljokičastu haljinu mog omiljenog britanskog brenda ‘House of CB’ i sandale s perjem', rekla nam je.

S njima je slavio još jedan producent koji je došao samo radi njih. 'Dan prije Maky i on su radili novi beat pa smo drito iz studija zapalili na doček', kaže.

U Novu godinu ušla je s osvježenim lookom kojeg su s velikim veseljem dočekali njezini pratitelji te brojne pjevačke kolegice koje su je pohvalile u komentarima pored objavljenih fotografija na Instagramu.

'Malo sam potkratila kosu i dala moj već signature tamno smeđi prelijev. Svi me pitaju što je sve u tom mom koktelu boja jer se naslućuje i nekakav ljubičasti bordo undertone', izjavila je glazbenica.

Ove godine će se ona i suprug Mario umjetničkog imena Joshua Macks, poručuje Žanamari, više angažirati u produkciji.

'Maky ima svoj kanal 'Joshua Macks BEATS' koji je baš zaživio tako da mu produkciju i beatove kupuju artisti po čitavom svijetu, a najviše iz New Yorka i Los Angelesa. Moja je uloga snimanje hookova odnosno refrena na engleskom koje onda artisti kupuju kao beat s refrenom. Osim toga planiram snimiti i par YouTube akustičnih covera upravo jer najviše tako nastupamo - Maky i ja i akustična gitara', ističe.