vješta i za štednjakom

Žanamari: 'Kuhanju me podučila mama i to preko telefona'

03.05.2017 u 21:17

Bionic
Reading

Nakon brojnih fotografija, na kojima smo je najčešće vidjeli u seksi izdanjima ili u radnoj atmosferi dok stvara nove pjesme, Žanamari je ovaj put sa svojim fanovima podijelila fotografiju na kojoj je možemo vidjeti u posve drukčijem izdanju. Pjevačica se fotografirala pored štednjaka jer sprema kolače za rođendan svoje kćeri Gabrijele koja je danas navršila dvije godine

'Znam napraviti kolače jer ih volim jesti. Ali ne jedem jaja pa moram nalaziti posebne recepte. Ovaj me naučila raditi frendica Louise', pohvalila se pjevačica za tportal. Na svom Instagramu objavila je fotografiju koja svjedoči o radnoj atmosferi u kuhinji.

'Suprug Mario je trenutno na svojoj fitnes prehrani, uz meso, posni sir i povrće, pa si sam složi ručak nakon treninga. A ja uglavnom jedem povrće, piletinu, sve jednostavno. Kuhani krumpir mi je pola prehrane, kao i rižine pahuljice za doručak. Kad mi dođe cheat day, onda radim krumpir u voku, koji je malo masniji, ali ukusan s nekim pečenjem. Ali zato se oko kolača uvijek potrudim', kaže pjevačica.

Dodaje kako joj suprug obožava čokoladne kolače pa ima recept za jedan koji napravi kad on to poželi.

'Pojede čitav pa mu bude muka i zato taj kolač ne radim često', smije se pjevačica.

'Sve što znam skuhati naučila sam preko telefona od svoje mame dok sam živjela sama u Zagrebu, a zdravim receptima podučio me muž kojem je fitnes prehrana u malom prstu', pohvalila se pjevačica.