NA INSTAGRAMU

Ana Gruica Uglešić jednom se fotografijom prisjetila ljeta, komplimenti se nižu: 'Ane za reklamu'

16.11.2020 u 11:58

Bionic
Reading

Splitska glumica, koja je posljednjih dana fokusirana i na novootvorenu polikliniku supruga Borana Uglešića, i sama žali za vrućim ljetnim danima, pa je, u sjećanje na proteklo ljeto, objavila fotografiju u bikiniju, na kojoj su, još jednom do izražaja došli njezini savršeni trbušnjaci

Nekada manekenka, danas splitska glumica i supruga splitskog psihijatra Borana Uglešića, posljednjih je dana posvećena poliklinici koju je otvorio njezin suprug, a koja se uređivala cijelog ljeta.

Kako je sve to izgledalo, Ana Gruica Uglešić redovito je pokazivala snimkama s 'gradilišta', a sada je sve napokon gotovo i poliklinika je počela s radom, a njezin suprug pretrpan je pozivima medijskih kuća koji žele pokazati što se sve tamo nudi.

Supružnici Uglešić nedavno su i sa svojim prijateljima boravili u Istri, gdje su uživali u dobroj hrani i vinu, čime se Ana pohvalila na Instagramu, dok je posljednju objavu posvetila ljetu i ljetnim danima.

Uz fotografiju na kojoj pozira u bikiniju koji je dodatno istaknuo njezino tijelo, kojem već godinama posvećuje itekako puno pažnje, redovito vježba i pravilno se hrani, Ana Gruica Uglešić je napisala kako joj nedostaje ljeto, ali i njezini trbušnjaci.

  • +9
Ana Gruica Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX

Uživanje na suncu i preplanulost pričekat će sada neke toplije dane, a za svoju je objavu splitska glumica, koja je ljetos dobila pohvale za svoju ulogu u drami 'Teške ljubavi', dobila je i niz komplimenata na račun izgleda, među kojima je i onaj da bi mogla se komotno naći u reklami.