NOVA FRIZURA

Ana Gruica postala plavuša, a obožavatelji ne kriju razočaranje

01.11.2020 u 13:16

Bionic
Reading

Splitska glumica i fitness instruktorica ove jeseni odlučila se na odvažnu promjenu frizure. Ana Gruica priznaje da se na nju još nije priviknula, a obožavatelji joj poručuju da je bolja kao brineta

'Jesmo li spremni za dugu plavu kosu?! Ja nisam', ustvrdila je Ana Gurica ispod svoje nove Instagram objave na kojoj se pohvalila novom frizurom.

Njezini brojni obožavatelji u komentarima su joj brzo poručili da je uvijek zgodna i da joj sve stoji, ali da su bili sretniji vidjeti je kao brinetu.

Svoju kratku bob frizuru, Gruica je ekstenzijama produljila, a onda na nagovor omiljenog frizerskog stručnjaka u Splitu, hrabro pristala na platinastu nijansu.

'Lijepa ste žena kojoj sve stoji, ali po meni ne', 'Ne, ne, ne', 'Smeđa ti najbolje stoji i to kratka', samo su neki od komentara fanova koji su brzo ustvrdili da njihova omiljena Splićanka nije trebala napraviti promjenu imidža.

Tijekom godina Ana je često mijenjala frizure, pa smo je mogli vidjeti s dugim uvojcima u prirodnoj brineta nijansi ili pak ošišanu na skroz kratko. U posljednje vrijeme 37-godišnjakinja je bila vjerna svijetlo smeđoj kosi i duljini do ramena, koju je stilizirala u uvijenoj bob frizurici.

Dugo vremena zaštitni znak Ane Gruice bila je čak kratka, dječačka, pixie frizura.