SLUŽBENO JE!

Zajedničkim poziranjem na Met Gali, Anna Wintour potvrdila da ljubi slavnog glumca

02.05.2023 u 09:33

Bionic
Reading

O njihovoj romansi šuška se još od 2021. godine, no tek je sada urednica modne biblije Anna Wintour potvrdila da je u vezi s britanskim glumcem Billom Nighyjem, s kojim je, ruku pod ruku, stigla na još jedan spektakularni događaj Met Gala

Poznata po svom neiskazivanju osjećaja, 73-godišnja Anna Wintour nemalo je sinoć iznenadila sve kada je na Met Galu, kojoj je domaćica već gotovo 30 godina, stigla držeći pod ruku britanskog glumca Billa Nighyja i time potvrdila da su istinita šuškanja o njihovoj vezi.

Da se ljubav rađa između njih dvoje, počelo se pisati još 2021. godine, kada su viđeni zajedno na nekoliko intimnih večeri u Italiji, a zajedno su stigli i na posebno prikazivanje njegovog filma 'Living' u New Yorku prošlog prosinca. No sve to vrijeme nisu željeli ni potvrditi ni demantirati da su više od prijatelja.

A ne samo da je potvrdila ljubavnu vezu, već je pred fotografe stigla bez svog zaštitnog znaka - sunčanih naočala koje redovito nosi u svim prilikama. Za ovu prigodu odabrala je Chanelovu couture haljinu dok je Nighy bio elegantan u jednostavnom tamnom odijelu.

U ČAST KAISERU KARLU

Pogledajte sve haljine s najglamuroznije modne zabave u godini

Pogledaj galeriju

Iako se njih dvoje poznaju dug niz godina te su od 2015. često bili viđani zajedno na modnim revijama, kazališnim predstavama i večerama, dodatno su se zbližili nakon što je u listopadu 2020. Anna prekinula svoju 16-godišnju vezu sa Shelbyjem Bryanom.

Billova posljednja veza za koju je javnost znala bila je ona s britanskom glumicom Dianom Quick, s kojom je dobio 1984. kćer Mary. Par je proveo zajedno 28 godina prije negoli su 2008. prekinuli.