NAKON PODUŽE KRIZE

Kraj nakon 16 godina braka: Prva dama modnog svijeta Anna Wintour ponovno je sama

22.10.2020 u 09:57

Bionic
Reading

Nakon punih 20 godina, koje su proveli zajedno, od čega 16 u braku, glavna urednica američkog izdanja 'modne biblije', Voguea, Anna Wintour i američki pionir telekomunikacija i milijunaš Shelby Bryan odlučili su krenuti svatko svojim putem

Jedan od najmoćnijih parova današnjice, 70-godišnja Anna Wintour i 74-godišnji Shelby Bryan, nakon poduže krize u braku, koji je trajao 16 godina, a tijekom koje ih se nije moglo vidjeti zajedno u javnosti, sada su odlučili potpisati papire za razvod.

Još uvijek nije poznato koji je točan razlog kraha njihovog braka, no, kako se šuška po američkim medijima, Shelby se navodno u posljednje vrijeme ponovno zbližio sa svojom bivšom suprugom Katherine, čiji je pak drugi suprug, investicijski bankar Damon Mezzacappa preminuo 2015. godine. Upravo nju je ostavio zbog afere s prvom damom modnog svijeta, vjerojatno najpoznatijom modnom urednicom na svijetu Annom Wintour, koju je započeo još 1999. godine.

Kriza u njihovom odnosu započela je još 2013. godine, kada je otkriveno da je Shelby Bryan dužan poreznoj službi 1,2 milijuna dolara, nakon čega je sve krenulo nizbrdo.

Sama Anna Wintour snimljena je još u veljači na večeri s britanskim glumcem Billom Nighyjem, s kojim je se često može vidjeti kako u Londonu, tako i u New Yorku, a svoju bračnu situaciju još uvijek nije komentirala.