PRESLATKI PETOGODIŠNJAK

Zaigrani princ George otkrio svoj nadimak

28.01.2019 u 14:01

Bionic
Reading

Britanski prijestolonasljednik, petogodišnji princ George prilikom šetnje Berkshireom u pratnji svoje bake Carole Middleton i sestre princeze Charlotte porazgovarao je sa slučajnom prolaznicom i otkrio jedan zanimljiv detalj

Punog imena George Alexander Louis, prvo dijete princa William i Kate Middleton u javnosti se najčešće naziva skraćeno – princ George.

Međutim, izgleda da petogodišnji nasljednik ima drugačije nadimke u krugu svojih najbližih jer se prema najnovijim saznanjima predstavio pod imenom Archie.

  • +7
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Proteklih nekoliko dana princ George i njegova mlađa sestra princeza Charlotte proveli su u Berkshireu kod svoje bake Carole Middleton gdje su uživali u šetnji prirodom i igri sa životinjama. U jednoj od takvih šetnji maleni kraljevski nasljednici na ulici su susreli slučajnu prolaznicu koja je šetala svog psa. Životinja je posebno okupirala pažnju malenom Georgeu koji je s vlasnicom potom razmijenio i nekoliko riječi.

  • +3
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Policijska pratnja zamolila me da ne fotografiram dječicu, što sam poslušala. No George je bio oduševljen mojim psom pa samo da ubijemo tišinu prijateljski pročavrljali. Neobavezno sam ga upitala kako se zove, iako očigledno znam njegovo ime. On mi je odgovorio da ga zovu Archie. Znate djeca često imaju bujnu maštu i igraju se imenima, mislim da je to jako slatko', rekla je neimenovana ženska osoba za britanski The Sun.