KĆI ZARE TINDALL

Zaigrana kraljičina praunuka: Iako ga je na sve načine dozivala, ovoga joj se puta u igri nije pridružio princ George

30.12.2022 u 08:35

Bionic
Reading

I dok smo se proteklog vikenda dobro nasmijali na račun neodoljivog princa Louisa, koji je bio glavna zvijezda kraljevske obitelji nakon izlaska s božićne mise u Sandringhamu, sada je procurila snimka još jedne vječito zaigrane kraljičine praunuke

Odjevena u sivi Gucci kaputić, osmogodišnja Mia Tindall ponovno je, uz Georgea, Charlotte i Louisa, bila zvijezda kraljevske obitelji tijekom povorke iz crkve u Sandringhamu, gdje su tradicionalno svi članovi prisustvovali božićnoj misi u crkvi Svete Marije Magdalene i nakon toga prošetali pozdravivši okupljene.

Iako je u prvom planu bio najmlađi od njih, princ Louis, kojem je ovo bilo prvo javno pojavljivanje na tradicionalnom božićnom okupljanju, zbog čega su ga fotografi pratili u stopu, svojih pet minuta dobila je i njegova sestrična, Mia Tindall.

Najstarija kći Zare i Mikea Tindalla i unuka princeze Anne, isprva je mirno hodala uz svoje roditelje, pokazujući svoje najbolje lice, a onda je ipak iz nje provirilo zaigrano dijete, što ona i je.

PRVI SLUŽBENI BOŽIĆ

Ma može li biti slađi? Princ Louis ovoga je puta držao jezik 'čvrsto za zubima', no zato je osmijehom osvojio sve

Pogledaj galeriju

Tijekom šetnje Mia nije odoljela pridružiti se puno poznatijim rođacima u igri. Tako je, dok su George, Charlotte i Louis stajali pored štovatelja kraljevske obitelji i s njima pričali, došla s leđa do godinu starijeg princa Georgea i potapšala ga po leđima, vjerojatno želeći s njim potrčati stazom, no nakon što George doslovce nije ni trepnuo niti se okrenuo, Mia nije imala druge nego krenuti dalje.

PRVI BOŽIĆ NOVOG KRALJA

Istupi Harryja i Meghan samo su ih ojačali: Britanska kraljevska obitelj u zajedničkoj šetnji nakon mise u Sandringhamu

Pogledaj galeriju