U WESTMINSTERSKOJ OPATIJI

Glavna zvijezda kraljevske obitelji: Princeza Charlotte još je jednom osvojila srca javnosti

25.12.2022 u 10:25

Bionic
Reading

Sinoć je napokon prikazana božićna priredba, koju je u Westminsterskoj opatiji organizirala Kate Middleton, a glavna zvijezda bila je omiljena mala princeza

U Wesminsterskoj opatiji vladala je, u pravom smislu riječi, nevjerojatna božićna čarolija, koju je osmislila i organizirala princeza od Walesa, poznatija kao Kate Middleton. Božićna priredba, koja je ove godine održana u čast kraljice Elizabete II, koja je preminula u rujnu ove godine, okupila je sve članove kraljevske obitelji ranije ovoga mjeseca, a sada su i Britanci imali prilike uživati u onome što su im priredili.

Kate Middleton stigla je prva, a tek naknadno su stigli njezin suprug, princ William i djeca, princ George i princeza Charlotte, a za pravu obiteljsku idilu nedostajao je nestašni i najmlađi princ Louis.

  • +6
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako je prijašnjih godina i princeza Charlotte znala stvarati simpatične nepodopštine, sa sedam godina ona se pomalo uozbiljila i itekako ozbiljno shvatila svoju ulogu u kraljevskoj obitelji. Odjevena u kaput haljinu boje burgundca, baš kao i njezina majka, Charlotte je ozbiljno hodala pored brata i roditelja, znatiželjno proučavajući što se oko nje događa.

U trenucima kada su svi uzvanici u Westminsterskoj opatiji zapjevali, punim glasom pjevali su i George i Charlotte.

JAČI OD SVEGA

[FOTO] Čvrsto držeći za ruke Charlotte i Georgea, princ William i Kate Middleton pokazali Harryju da im njegove optužbe ništa ne znače

Pogledaj galeriju

A onda su kamere usnimile njezinu simpatičnu reakciju dok je glumac Hugh Bonneville u Westminsterskoj opatiji čitao ulomak iz omiljene dječje knjige 'Medvjedić Paddington'. U trenutku kada je glas voditeljice najavljivao glumca, Charlotte je sva uzbuđena nešto dobacila mami, a taj trenutak oduševio je baš sve.