NA SVE SE PAZILO

Zahvaljujući objavama na društvenim mrežama, sada znamo i kako je izgledala svadbena torta Jelene Veljače i Vite Turšića

13.06.2021 u 10:51

Bionic
Reading

Većina uzvanika jučerašnjeg vjenčanja redateljice, aktivistice i glumice Jelene Veljače i bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović, Vite Turšića, svojim je mobitelima ovjekovječila trenutke u zagrebačkom Botaničkom vrtu, zahvaljujući čemu su i svi oni koji ih prate na društvenim mrežama imali osjećaj kao da su i sami tamo prisutni

Mnogobrojne glumice, političari, novinari... svi oni našli su se među uzvanicima jučerašnjeg vjenčanja redateljice, aktivistice i glumice Jelene Veljače i bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović, Vite Turšića u zagrebačkom Botaničkom vrtu. I svi oni snimili su barem jednu fotografiju, s kojom su se potom pohvalili i na društvenim mrežama.

Tako smo, i prije negoli su stigle agencijske fotografije, imali priliku vidjeti kakvu je vjenčanicu Jelena Veljača odabrala, tko se sve našao na listi uzvanika, ali i tko je bio zadužen za bacanje latica. A upravo su to stvari koje najviše zanimaju, baš kao i svadbena torta, koju je na svom Instagramu podijelio PR stručnjak i Jelenin prijatelj Mate Rončević.

Njegova objava izazvala je veliko zanimanje, budući da je otkrila da se radilo o torti na tri kata koja je bila u potpunosti bijela i jednostavna, ukrašena tek svježim cvijećem, dok su se na vrhu nalazile figure Jelene Veljače i Vite Turšića. Osoba koja je bila zadužena za izradu torte vjerno je dočarala novopečene supružnike, napravivši čak i haljinu Alexandera McQueena, kao i male Jimmy Choo cipele.

  • +9
Vjenčanje Jelene Veljače i Vite Turšića Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL