koncertni spektakl u zagrebu

Glazbena legenda Rod Stewart stiže u Hrvatsku

02.10.2017 u 10:35

Bionic
Reading

Jedno od najvećih svjetskih glazbenih imena, sir Rod Stewart, poznat po hitovima 'Sailing', 'The First Cut Is The Deepest', 'Rhythm Of My Heart' i 'Maggie May', s drugim danom veljače iduće godine stiže u Zagreb

Sir Rod Stewart dva puta je uvršten u sastav legendarne Rock and Roll Hall of Fame te je jedan od najprodavanijih umjetnika svih vremena, koji je tijekom pet desetljeća karijere prodao više od 200 milijuna albuma diljem svijeta. Njegovi brojni uspjesi uključuju čak šest uzastopnih albuma koji su zasjeli na vrh ljestvica u Velikoj Britaniji, uključujući 62 hit singla u Velikoj Britaniji i šest njih na broju jedan. U SAD-u je lansirao 16 singlova koji su ušli u prvih deset najslušanijih, a četiri među njima osvojila su prvo mjesto Billboardove ljestvice Hot 100. Godine 2016. za svoje zasluge u glazbi i humanitarnom radu dobio je titulu viteza. 

Proteklog kolovoza u suradnji s multiplatinastom grupom DNCE snimio je zanimljivu obradu jednog od svojih najizvođenijih plesnih hitova svih vremena, 'Da Ya Think I’m Sexy.' Njihova debitantska izvedba bila je glavni hit ovogodišnje dodjele nagrada MTV VMA.

  • +2
Rod Stewart Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Organizator zagrebačkog koncerta, Star produkcija, najavljuje nezaboravno iskustvo za sve obožavatelje glazbene legende.