'TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ'

Zagrepčanka iskoristila sve džokere na pitanju za 16 tisuća kuna: Biste li vi znali odgovor?

08.12.2022 u 22:14

Bionic
Reading

U novom izdanju popularnoga 'Milijunaša' dvoje je natjecatelja zapelo na pitanju za 16.000 kuna. IT-jevac Dominik Đurek na njemu je upotrijebio dva džokera te pogodio točan odgovor, dok kustosica Maja Pavlinić, nakon svih iskorištenih džokera, nije uspjela otvoriti sljedeće pitanje

Nakon Dominika Đureka, koji je kviz napustio s osvojenih tisuću kuna, u stolac nasuprot Tarika sjela je Zagrepčanka Maja Pavlinić. Magistra povijesti umjetnosti i antropologije te kustosica u jednoj galeriji, poput Dominika, također je zapela na 9. pitanju za 16.000 kuna te je na njemu iskoristila sva tri džokera.

Koliko su darova biljnog podrijetla tri kralja donijela Isusu, glasilo je pitanje uz ponuđene odgovore - nijedan, jedan, dva i tri. Maja se prvo odlučila za džoker 'pola-pola' kojim su potom iz ponude izostali odgovori nijedan i tri, pa je zatražila i pomoć publike. Odgovoru jedan publika je dala 52 posto glasova, a odgovoru dva 48 posto.

I džoker 'zovi' u zadanom je vremenu uspio ustvrditi tek da su spomenuti darovi sadržavali zlato, tamjan i smirnu (što je rekla i sama natjecateljica), dodavši za smirnu da je riječ o nekoj vrsti pomazanja. Maja se opredijelila za odgovor jedan pa je i ona, kao i njezin prethodnik, game show napustila s iznosom od 1000 kuna. Naime, tri kralja donijela su Isusu dva dara biljnog podrijetla (mirise te tamjan).