omiljeno poznato lice

Zagazio u sedmo desetljeće: Dragan Bjelogrlić proslavio 60. rođendan

13.10.2023 u 14:58

Bionic
Reading

Slavni glumac, redatelj i scenarist s vremena na vrijeme na svom Instagram profilu objavi kakvu zanimljivu crticu iz svog života trudeći se da u pokazivanju privatnog, ne pretjera

Dragan Bjelogrlić je prije nekoliko dana proslavio svoj 60. rođedan. Na Instagramu se tim povodom oglasio fotografijom iz Londona.

Pozirao je u kožnoj jakni sa sunčanim naočalama i mnoge podsjetio na neka prošla vremena kada je žario i palio scenom kao jedan od najzgodnijih frajera. Uz fotografiju dodao opis: 'Prvi dan u 7. desetljeću'. Uz brojne čestitke i lijepe želje, komentirao se i njegov izgled.

Brojne dame su pisale hvalospjeve, ali bilo je i negativnih komentara (mahom od muške populacije). Inače, prije koji mjesec Bjelogrlić je što je za njega najveći uspjeh.

  • +4
Dragan Bjelogrlić Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

'Najponosniji sam da sam uspio u cijelom ovom svom nezgodnom poslu sačuvati obitelj, da sam u braku 25 godina, da imam dvoje divne djece i divnu suprugu. Tako da je moj najveći uspjeh moja žena. Zvuči malo patetično, ali sam iskren. Ja sam podrijetlom Hercegovac, i meni kao malom rekli su da se Hercegovci samo jednom žene. I ja sam to zapamtio', rekao je prije nekoliko mjeseci.