NICOLE BRYDON BLOOM

Zaboravio je Jennifer Aniston: Justin Theroux na crveni tepih stigao s 23 godine mlađom

11.03.2024 u 12:21

Bionic
Reading

Dodjela Oscara uvijek je idealna prilika za prva pojavljivanja s novim partnerima, a toga se, očito, držao i glumac Justin Theroux, javnosti zapravo najpoznatiji kao bivši suprug Jennifer Aniston

Sa svojom djevojkom Nicole Brydon Bloom, glumac Justin Theroux stigao je na crveni tepih ovogodišnjeg oskarovskog partyja u organizaciji Vanity Faira, te su time postali i za javnost služben par.

Pred okupljene fotografe 52-godišnji glumac stao je s lijepom 29-godišnjom glumicom Nicole Brydon Bloom, ne krijući sreću i pokazujući jasno koliko je zaljubljen u atraktivnu brinetu. Dapače, u jednom su trenutku umjesto u fotografe pogledali jedno u drugo i podarili si osmijehe.

  • +3
Oscar, 2024. Izvor: Profimedia / Autor: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Justin Theroux bio je elegantan u crnom odijelu, dok je Nicole odabrala elegantnu crnu, dugu haljinu sa seksi prorezom koji je otkrio njezine duge i vitke noge.

VEČER GLAMURA

Holivudske dame u punom sjaju: Sve haljine s oskarovskog crvenog tepiha

Pogledaj galeriju

Iako se o njihovoj vezi priča od veljače 2023. te su ih čak snimili na jednom Netflixovom druženju održanom u popularnom odredištu mnogih stanovnika New Yorka, Zero Bond, ovo je prvi puta pojavljivanje na nekom ovako važnom događanju i crvenom tepihu.

VANITY FAIR PARTY

Zabava za pamćenje: Dame u odvažnim izdanjima dominirale crvenim tepihom

Pogledaj galeriju

Inače, za Therouxa ovo je prva ozbiljna veza otkako se 2018. razveo od Jennifer Aniston, nakon samo tri godine braka.