TKO BI REKAO

Za urnebesnog Joeyja Tribbianija ovo je bio najneugodniji trenutak snimanja 'Prijatelja'

13.11.2019 u 06:37

Bionic
Reading

Zavodnik, šarmantan, humorističan i nimalo sramežljiv Joey Tribbiani, kojeg je u seriji 'Prijatelji' utjelovio Matt LeBlanc, nakon dugih 25 godina otkrio je da je čak i za njega jedan segment u hit sitcomu bio previše

Kako prolaze godine, tako na vidjelo dolaze slatke tajne urnebesne šestorke iz serije 'Prijatelji' i razne anegdote koje su doživjeli tijekom deset sezona snimanja serije koja i danas, četvrt stoljeća nakon nastanka, obara rekorde gledanosti. Iako su sve epizode besprijekorno snimljene, izazivaju osmijeh na lica brojnih gledatelja i glumci su tijekom godina postali prave zvijezde, postojale su situacije u kojima im nije sve išlo tako glatko kao što se čini na ekranu.

Primjerice, glumac Matt LeBlanc, koji je u seriji utjelovio urnebesnog Joeyja Tribbianija, američkog glumca amatera koji je podrijetlom Talijan te živi s najboljim prijateljem Chandlerom Bingom (Matthew Perry), gledateljima je najpoznatiji po brojnim neuspješnim audicijama, promjenama poslova te kao ženskaroš vrlo zaljubljive prirode.

Tijekom deset sezona serije bio je s raznim ženama, ali jednu mu je romansu bio posebno teško snimati. Pogađate, riječ je o instant ljubavnom odnosu koji se dogodi između njega i Rachel (Jennifer Aniston). U posljednjoj sezoni Rachel u očaju započinje romansu s Joeyjem, a potom na samom kraju ipak shvati da je Ross njezina prava ljubav.

Redatelji serije Marta Kauffman i David Crane otkrili su kako mu je bilo izuzetno neugodno snimati scene s kolegicom Aniston te da je tako nešto smatrao incestom.

'Kada smo prvi put našoj postavi pročitali scenarij u kojem će Rachel i Joey završiti zajedno, svi su bili u blagom šoku. Joey je osjećao veliku nelagodu i smatrao je to poput neke vrste incesta. Bilo mu je jako neugodno, pogotovo jer je tijekom svih tih godina sa svim glumicama razvio bratski odnos', kazali su.

Iako je snimio nevjerojatno puno scena poljubaca, intime i seksualnih maštarija s raznim glumicama, kada je trebao stati pred Aniston, LeBlanc se itekako uplašio.

Osim toga, objasnili su kako kratka avantura između Rachel i Joeyja nikada nije bila predviđena da preraste u neki duboki odnos ili ljubav te dodali kako bi znali da bi to dokrajčilo gledatelje i obožavatelje ljubavnog para Ross-Rachel.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube