BEZ NJE BI TO BILO NEMOGUĆE

Za transformaciju budućeg kralja najzaslužnija je ona: Zahvaljujući Camilli, princ Charles postao je omiljeni član kraljevske obitelji

17.12.2019 u 14:49

Bionic
Reading

Iako su ga prije svi etiketirali kao dosadnjakovića kojeg javnost nije pretjerano gotivila, princ Charles danas je jedan od omiljenijih članova britanske kraljevske obitelji, a prema mišljenju većine, upravo je njegova druga supruga, Camilla Parker-Bowles zaslužna za njegovu transformaciju

Penny Junor, zaslužna za mnoge kraljevske biografije, otkrila je javnosti još neke nepoznate detalje iz života budućeg britanskog kralja, 71-godišnjeg princa Charlesa, i njegove druge supruge, 72-godišnje Camille Parker-Bowles, koji su u travnju proslavili 14. godišnjicu braka.

Za princa Charlesa Junor je rekla kako je uvijek bio mrzovoljan, te da ga je upravo vojvotkinja od Cornwalla transformirala u osobu kakva je danas - uvijek spreman za šalu, ali i prepun samopouzdanja, kakav budući kralj i treba biti.

U razgovoru za magazin Hello, Penny Junor rekla je: 'Ono što sam primjetila je da se proteklih godina uistinu promijenio. Bio je vječito mrzovoljan, ozbiljan i nije se pretjerano smijao. Camilla ga je izvukla iz tog stanja i u potpunosti ga transformirala. Danas je puno sretniji i zadovoljniji muškarac, prepun samopouzdanja. To je divno za vidjeti.'

  • +12
Camilla Parker i princ Charles Izvor: EPA / Autor: NEIL MUNNS

Otkako su i službeno započeli svoju vezu, ali i prošli mnoge kontroverze zbog svoje 'zabranjene ljubavi' i prvih zajedničkih javnih pojavljivanja, puno se toga promijenilo u životima vojvode i vojvotkinje od Cornwalla. Njihov prvi službeni izlazak, kao para, dogodio se netom prije ponoći, 28. siječnja 1999. godine. Fotografi su ih snimili ispred londonskog hotela Ritz koji su napuštali nakon zabave povodom 50. rođendana Camilline sestre Annabel Elliot.

Charles i Camilla vjenčali su se 2005. godine, a u to doba javnost je bila poprilično oštra po pitanju buduće supruge britanskog prijestolonasljednika, osobito jer su nju krivili za krah Charlesovog braka s princezom Dianom, koju je narod obožavao.

Da zadobije ljubav i povjerenje britanskog naroda za Camillu nije bio niti najmanje lagan posao, no sada kada je u tome uspjela, napravila je i ono što nitko nije vjerovao da može - pomogla je i svom voljenom suprugu da javnost vidi i njegovu drugu, puno zabavniju stranu, smatrajući da budući kralj ne mora biti mrzovoljan starac bez imalo smisla za humor.