'MODERN LOVE'

Za sve koji vole ljubavne priče: Anne Hathaway i nova Amazonova serija užarile društvene mreže

23.10.2019 u 12:36

Bionic
Reading

Iako je trenutno pregršt serija koje se nude na streaming servisima, sudeći po reakcijama na Twitteru, Amazonova 'Modern Love', u kojoj glume Anne Hathaway, Tina Fey i Dev Patel, uspjela je užariti društvene mreže

Čini se da je Amazon Prime napravio pun pogodak sa svojom najnovijom serijom 'Modern Love', u kojoj između ostalih glumi i Anne Hathaway. Riječ je o seriji zasnovanoj na kolumnama New York Timesa, točnije na kolumnama Terri Cheney. Serija se sastoji od osam epizoda s različitim pričama i glumcima.

Modern Love Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Sasvim iskren pogled u ljudske odnose ono je što je očaralo gledatelje, kao i poznata imena koja se pojavljuju - Dev Patel, Anne Hathaway, Tina Fey, Andrew Scott, Andy Garcia... Kritičari pak nisu previše impresionirani prikazani, a najviše zamjeraju neujednačenost epizoda i nerazrađene likove.

No sudeći po objavama na društvenim mrežama, uvijek komplicirani ljubavni odnosi, doza suza i romantike, pokazali su se i ovoga puta kao dobitna kombinacija za osvajanje publike, a reakcije na seriju na društvenim mrežama ne prestaju.

'Ovo je toliko osvježavajuće, osobito ako volite ljubavne priče, New York, ali i suze', napisala je jedna korisnica Twittera, dok je druga dodala: 'Modern Love me upravo rasplakala! Prekrasno! Predivno!'

zabava uz ekrane

Listopad je prepun novih serija, ali i filmova: Duge jesenske večeri brže će proći uz ove naslove

Pogledaj galeriju