POHVALILA SE

Za preplanulu Sandru Perković ljeto još uvijek nije gotovo

26.09.2021 u 15:06

Bionic
Reading

Kraj je rujna i većina se ljudi vratila svojim svakodnevnim obavezama, a tek rijetki, koji nemaju privilegiju da žive na moru, mogu u ovim mnogima najljepšim danima, kada su temperature još dovoljno visoke, a turista više i nema, uživati u ljepotama naše obale. Među njih zasigurno spada i naša atletičarka Sandra Perković

'Ma tko to kaže da je ljeto gotovo?' Pita se to na svom Instagram profilu Sandra Perković, a mi se slažemo. Sada je uistinu najljepše razdoblje za boraviti na moru, naravno, ukoliko vam sve obaveze to dopuštaju. Temperature su visoke, ali ne i previsoke, a more je još uvijek dovoljno toplo za uživati u plivanju.

A među sretnike koji trenutno uživaju u ljepotama naše obale je i Sandra Perković, koja posljednjih dana svoje vjerne obožavatelje na Instagramu oduševljava fotografijama iz Dubrovnika, gdje uživa sa svojim dugogodišnjim dečkom Edisom Elkasevićem.

Kako se može vidjeti, osim što uživaju u najukusnijim morskim delicijama, uživaju i u suncu, moru i soli, a Sandra Perković kratki odmor između natjecanja iskoristila je i za sunčanje, kako bi joj ten postao preplanuo.

  • +4
Blanka Vlašić, Sandra Perković Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Dodatnu preplanulost postigla je odjenuvši bijeli bikini u kombinaciji sa iste boje suknjicom koji je, kako ga je označila, kreacija Nine Karlavaris.

Za svoj izgled Sandra Perković je primila pregršt komplimenata.

SUBOTNJA ŠPICA

Na Stradunu ni ove subote nije nedostajalo atraktivnih djevojaka kao ni njihovih zanimljivih modnih kombinacija

Pogledaj galeriju