Inspiracija je mnogima

Za ovo treba puno sati u teretani: Luka Nižetić pokazao isklesano tijelo, a oduševio je i poznate dame - Lanu, Franku, Anitu

26.04.2021 u 14:02

Bionic
Reading

Jedan od naših glazbenika Luka Nižetić poznat je kao odličan zabavljač veselog duha, a svojim izgledom mami uzdahe. Premda nije uvijek bio mišićavko sa savršenim tijelom, zadnjih godina se stesao pa se danas može pohvaliti jednim od najzamamnijih tijela među poznatim Hrvatima

Luka Nižetić poznat je kao veliki obožavatelj vježbanja i održavanja kondicije i top forme čime one koji ga prate na društvenim mrežama potiče na zdraviji način života. A kako mu dobro ide možemo se vidjeti, a gdje drugdje nego na Instagramu gdje često ponosno pokazuje fotografije svog isklesnog torza.

Pjevač je ostavio pratitelje na Instagramu bez teksta svojom posljednjom fotografijom na kojoj je po tko zna koji put pokazao da se nimalo nije ulijenio tijekom pandmije. Na najnovijoj pozira odjeven u donji dielu trenirke i bez majice pa su do izražaja došli njegovi isklesani mišići kao i dio tetovaža kojima je ukrasio tijelo. Pratitelji, očekivano, nisu štedjeli na komplimentima.

Franka Batelić, Lana Jurčević i Anita Dujić nagradili su ga svojim komentarima. U svakom slučaju, jedno je sigurno - Luka nikada nije bolje izgledao. Trenira pet puta tjedno, bilo ljeto, bila zima, a odmara samo vikendom. Ne može se, kazao je, pošteno razbuditi ako ne odradi jutarnju tjelovježbu. Kada ima vremena, kuha i tada je najsretniji, a pogotovo kada kuha za ekipu.

Luka posljednjih dana boravi na Visu gdje trenutno priprema svoj restoran Fabrika za novu sezonu. Ondje mnogo pažnje posvećuje osmišljavanju zdravog, a ukusnog menija. Ono što uvijek ističe je da zdravi doručak ima posebno mjesto u njihovoj kuhinji.

  • +2
Luka Nižetić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL