neprocjenjivO

Luku Nižetića obožavaju brojne žene, a on je pokazao koje su njemu najvažnije: 'Ovo su moje dvije najveće kraljice i životne inspiracije'

09.03.2021 u 09:56

Bionic
Reading

Popularni Splićanin jako je vezan uz svoju obitelj. Nerijetko ih voli pokazati i pohvaliti se ljubavlju koja ih veže. I ovog puta objavio je fotografiju koja je izazvala oduševljenje, a na njoj su njegova majka Tamara i 85-godišnja baka Vjerica koju pjevač od milja zove Vjeročka

'Ovo su moje dvije najveće kraljice i moje životne inspiracije, ali nisu jedine, ima još kraljica koje čuvaju, maze i paze. Sve vas volim, svaki dan! Sretan Dan žena, drage moje, znane i neznane', napisao je Luka Nižetić u objavi. Simpatične Splićanke dobile su mnoštvo komplimenata, a Lukini pratitelji su primijetili i njegovu sličnost s mamom i bakom.

Koliko ga baka Vjerica inspirira, Luka je i ranije istaknuo na svome Facebook profilu. Napisao je tada kako od svoje bake iz dana u dan uči kako biti sretan i optimističan i kako voljeti život.

Poznato je kako se baka Vjerica kladila na njegovu pobjedu u showu 'Ples sa zvijezdama' i zaradila 500 kuna. Baka je rano prepoznala Lukine talente pa je otkrila kako je pjevač oduvijek bio lud za 'tećama' te da je po njima često bubnjao ili su mu služile za miješanje raznoraznih namirnica i pripremu ručkova. Luka je jednom medijima otkrio kako mu je upravo baka kupila prvi lonac koji je priželjkivao još kao dječak.

  • +6
Luka Nižetić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL