upsić

Za ovo je trebalo hrabrosti: Saša Lozar prisjetio se jedne božićne nezgode, a za sve je okrivio svoju punicu

21.12.2022 u 20:59

Bionic
Reading

U HRT-ovoj božićnoj emisiji pjevač Saša Lozar ispričao je priču o jednoj neuspjeloj večeri, a za loše jelo okrivio je svoju punicu, nakon čega se našalio da je ovo njegov posljednji Božić

Božić je sve bliže, a sastavni dio mnogima omiljenog blagdana su i nezgode koje često rezultiraju i obiteljskim prepirkama. Nervoza oko pripreme blagdanskog objeda, ukrašavanja kuće i slično povod su različitih kratkih i slatkih svađa kojih se kasnije prisjećamo sa smijehom.

Baš takvu priču ispričao je i pjevač Saša Lozar nazvavši to 'jednom katastrofom'. Da bi cijela priča bila još gora, Lozar je krivicu svalio na punicu!

Cijela priča zapetljala se u trenutku pripreme škampa na buzaru kada je pjevačeva punica dolijevala vino u buzaru. Jelo joj se činilo gorko pa je pozvala pjevača da proba, no on joj je odgovorio: 'Punice, pa što je ovo? Treba još vina' te dolio još tekućine u lonac.

Ipak, razlog lošoj buzari nisu bile puničine loše kulinarske vještine, već je došlo do zamjene boce vina bocom rakije pa su kuhari cijelo vrijeme u jelo dolijevali rakiju, a ne vino koje je sastavni dio savršene buzare.

  • +32
Božićni program HTV-a Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica / HRT