najseksi baka balkana

Za nju je vrijeme stalo: Neda Ukraden o metodi za savršen izgled

05.06.2023 u 13:47

Bionic
Reading

Glazbena diva pjevati je počela s grupom Kamen na kamen. Iza sebe sada ima više od pet desetljeća vrlo uspješne karijere. Osim pjesmama i koncertima, uvijek je privlačila pažnju i svojim vječno mladolikim izgledom

'Bila sam trudnica koja je jako dobro podnosila trudnoću. Jela sam sve što je trebalo, bjelančevine, a strašno puno sam jela salate. Ne znam kako sam se od te ribe i salate toliko udebljala. Imala sam 52 kilograma kada sam ušla u trudnoću i 74 kada pred porođaj. Ali sam željela izbjeći samo jedno: nisam željela izgledati kao očajna trudnica', ispričala je Neda Ukraden za Blic.

Danas itekako vodi računa o svom izgledu i liniji. 'Svaki dan, ili svaki drugi odradim svoj 'tabata workout'. Vodim računa koliko je moguće', poručila je i dodala: 'Nema cigareta, alkohola, prežderavanja. Ali ne može čovjek da vodi baš uredan način života kada si po 8 sati na putu. Kada sam kod kuće sama spremam. Obožavam kuhati i nije mi svejedno što jedem', istaknula je Neda.

Dotakla se i onog što je potrebno da bi neko imao impozantnu karijeru. Kazala je da je sreća je potrebna. ali da se za sreću mora izboriti.

'Jer ako vam je Bog dao šansu, a dao vam je čim imate talent, kao i ljubav prema muzici, onda je potrebno malo zgrabiti te trenutke takmičenja, audicija. Ljudima se vrlo često to ne da. Drugo, mnogi su počeli karijeru u kavani i tamo će i završiti, a mogli su mnogo više. Možda su bili zadovoljni ispodprosječnim plasmanom vlastitog talenta. Ali tu je nezahvalno biti i sudac i davati savjete. Neko voli toplinu doma, a karijeru propušta nekima poput mene koji su cijeli život na cesti', objasnila je pjevačica.

  • +3
Neda Ukraden Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/