VAŽAN DAN

Za njih 13. godina nije nesretna: Bojana Gregorić i Enes Vejzović proslavili veliku obljetnicu

07.01.2019 u 14:21

Bionic
Reading

Bojana Gregorić i Enes Vejzović slave velikih 13. godina braka tijekom kojeg su pokazali da su jedan od najsnažnijih parova na hrvatskoj glumačkoj sceni

Glumica Bojana Gregorić putem društvenih mreža prisjetila se velike obljetnice i objavila fotografiju iz mladosti na kojoj pozira sa suprugom Enesom Vejzovićem. Obilježila je tako 13. godišnjicu sretnog braka.

'13. godina. Enes Vejzović, još uvijek smo samo tinejdžeri i pred nama je mnogo zajedničkih avanatura', napisala je Bojana ispod emotivne fotografije.

  • +2
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Bojana i Enes zaljubili su se 2003. kada su zajedno glumili u predstavi 'Popcorn', vjenčali su se 2006. godine te su u braku dobili dvoje djece , 12-godišnjeg sina Raula i sedmogodišnju kćer Zoe.

'Kad bih znala tu formulu, mislim da bih je mogla prodati za dobre pare. Kao djevojka zazirala sam od pomisli da budem s čovjekom iz branše, no onda sam se ludo zaljubila baš u Enesa. Mnogo vremena provodimo zajedno i razumijemo problematiku čudnog radnog vremena. Gluma i općenito umjetnički poslovi su nešto što ne možete ostaviti u uredu, odnosno kazalištu, i ne razmišljati o tome kod kuće. Ta vrsta podupiranja je neizmjerno važna. Ljubav počinje u strasti i zanesenosti, no prijateljstvo, kompromis i podrška čine je čvrstom', rekla je zgodna glumica jednom prilikom za Gloriju.