ODMARA NA FLORIDI

Za neke ljeto još uvijek traje: Nikolina Ristović pokazala tijelo u bikiniju

08.11.2018 u 17:34

Bionic
Reading

I dok su u Hrvatskoj temperature u laganom padu, s druge strane oceana, na Floridi, stanovnici, ali i mnogobrojni turisti, i dalje uživaju u sunčanju i kupanju. U Miamiju je i Nikolina Ristović koja je tamo, nakon boravka u New Yorku, stigla sa suprugom Vidojem Ristovićem i njihovom kćerkicom Unom Sofijom

Kako napuniti baterije za nove ili stare poslove, zna dobro voditeljica Nikolina Ristović. Sa suprugom Vidojem Ristovićem i njihovom kćerkicom Unom Sofijom prvo je provela nekoliko dana u New Yorku, gdje je tročlana obitelj uživala u razgledavanju muzeja i znamenitosti, degustiranja raznih delicija u najboljim restoranima, ali i u shoppingu.

View this post on Instagram

The place where neon went to die.

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

A onda su produžili malo južnije, točnije na Floridu, gdje su ovih dana i dalje temperature poprilično visoke i idealne za potražiti osvježenje u hotelskim bazenima, a za one hrabrije i u oceanu. Na jednom od bazena u Miamiju uživala je i Nikolina s malenom Unom, a za uspomenu, svojem je suprugu pozirala u minijaturnom dvodijelnom kupaćem kostimu.

Da joj sunce i ljetne temperature itekako gode, vidljivo je bilo na njezinom licu, a za svoj izgled i tijelo u bikiniju, Nikolina je dobila i brojne pohvale.

  • +17
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX