BEZVREMENSKA LJEPOTICA

Nikolina Ristović gušta u Americi i šali se na svoj račun

06.11.2018 u 19:38

Bionic
Reading

Zagrebačka voditeljica s beogradskom adresom proslavila je nedavno petu godišnjicu braka, godine bračne sreće sa Vidojem Ristovićem obilježili su putovanjem u Ameriku. Nikolina Ristović posljednjih desetak dana uživa u SAD-u, a naravno svojim doživljajima hvali se na društvenim mrežama

Smisla za humor joj nikad ne nedostaje pa je tako duhovito odgovorila na simpatičnu opasku vezanu uz zadnju fotografiju.

Prva stanica Nikoline Pišek, njezinog supruga Vidoja Ristovića i kćeri Une Sofije bila je New York. Voditeljica ga je nazvala svojim Lourdesom, u koji dolazi po dozu duhovne obnove. Među ostalim, ondje su posjetili su kultni muzej MoMa, četvrt SoHo...

Sljedeća destinacija bila je južnije - Florida. Iz bundice je uskočila u kupaći kostim na plažama Miamija, a Nikolina je tamo uživala i u shoppingu u Bal Harbouru u sjevernom dijelu Miami Beacha. 'Sjaj nakon šopinga. Pogled hodajuće reklame za odjeću na sniženju', našalila se voditeljica na Instagramu.

Mnogi su je zasuli komplimentima na račun ljepote, a jednu zanimljivu sličnost uočio je Viktor Drago. 'Angelina?', pitao je modni producent, a Nikolina mu je u svom duhovitom stilu odgovorila: 'Stižem je polako, ali sigurno'.

  • +17
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX