PLIJENI IZGLEDOM

Tijelo od milijun dolara: Nikolina Ristović u seksi minjaku mamac je za poglede

05.10.2018 u 13:26

Bionic
Reading

Voditeljica Nikolina Ristović plijenila je pažnju na sinoćnjoj reviji Elfsa, održanoj u prostorijama Hrvatskog glazbenog zavoda. Jedna od najljepših Hrvatica, koja već pet godina živi u Beogradu sa suprugom Vidojem Ristovićem i njihovom trogodišnjom kćerkicom Unom Sofijom, podizala je temperature u još jednom seksi izdanju pomno osmišljenom do posljednjeg detalja

Atraktivna voditeljica Nikolina Ristović, koja se u svibnju vratila na male ekrane angažmanom u kvizu Televizije Happy 'Soba sreće', gdje god se pojavi uspije usmjeriti pažnju na sebe. Jedna od najljepših Hrvatica, kako joj mnogi tepaju, zablistala je u ženstvenom i seksi stajlingu i još jednom dokazala zašto slovi za jednu od najbolje odjevenih žena na Balkanu.

Iako rado u svom ormaru krije komade etabliranih modnih kuća, Nikolina je za reviju modnog dvojca Elfs ovog puta stigla u statement šljokičastom topu s crnim naramenicama pristupačnog high street brenda Zara i H&M-ovoj provokativnoj narančastoj suknji tulipan kroja s motivom grančica i dugim asimetričnim prorezom koji je otkrio Nikolinine duge i preplanule noge.

  • +86
Poznati na modnoj reviji ELFS u Hrvatskom glazbenom zavodu Izvor: Cropix / Autor: Pixsell i Cropix

Cjelokupan stajling lijepa voditeljica je uskladila s popularnim modelom sandala na petu s potpisom Giuseppea Zanottija u nude boji i crvenom pismo-torbom ukrašenom zakovicama s potpisom modne kuće Valentino, dok je preko ramena ležerno prebacila dugački bež kaput s potpisom brenda Jil Sander.

Iako nam je već nekoliko puta otkrila kako je slaba na štikle, voditeljica priznaje kako ih sve rjeđe nosi, obzirom da visoke potpetice i trčanje za malenom Unom Sofijom ne idu zajedno. Od kada je po drugi puta postala mama, seksi odjeću zamijenila je udobnom, pa sada najčešće nosi trenirke.

  • +27
Elfs revija Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Čižmešija

'Najčešće sam sportski odjevena i najčešće biram udobnu odjeću. Uglavnom su to tenisice koje su udobne i oku ugodne, dok rjeđe nosim haljine koje uglavnom ostavljam za neke posebne prigode. Ono što se uvijek može pronaći u mom ormaru su kožna jakna i jeans, kao i neki lijepi kaput za koji smatram da ga je uvijek dobro imati', rekla je za tportal Nikolina, koja priznaje kako još uvijek s jednakom ljubavlju kupuje cipele kojima teško odolijeva.