sve je bila iluzija

'Za Kate Middleton je hod uz princa Harryja i Meghan bila najteža stvar u životu'

07.04.2023 u 22:20

Bionic
Reading

Kraljevski insajder tvrdi kako je Kate Middleton priznala članu obitelji koliko joj je teško bilo pored princa Harryja i Meghan Markle na sprovodu kraljice Elizabete II.

Kate Middleton navodno je rekla kako joj je ujedinjenje s Meghan Markle i princom Harryjem za vrijeme sprovoda kraljice Elizabete II. bila najteža stvar koju je u životu morala napraviti.

Ovu tvrdnju objavio je Robert Jobson, iskusni izvjestitelj o kraljevskoj obitelji i dobar poznavatelj pozadinskih zbivanja o kojima je pisao u knjizi 'Our King' koja će uskoro biti objavljena.

  • +16
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: CHRIS JACKSON / PA IMAGES / PROFIMEDIA

'Catherine je kasnije priznala starijem članu obitelji kako je između dva para vladala tako loša atmosfera da je hod uz njih bio najteža situacija njenog života', citira Jobsona Daily Mail.

Sporan događaj zbio se u rujnu 2022. godine prilikom službene ceremonije uoči sprovoda kraljice Elizabete II. kada je Kate Middleton hodala ruku pod ruku sa suprugom princom Williamom te pored Meghan Markle i princa Harryja.

Nagađalo se kako je ova gesta zajedništva bila naznaka pomirenja, no Jobson tvrdi kako je sve bila iluzija za javnost.

U WESTMINESTERSKOJ OPATIJI

Od princeze Charlene do kraljice Ranie: Pogledajte tko je sve iz kraljevskih obitelji iz Europe i svijeta stigao na kraljičin sprovod

Pogledaj galeriju