PRINCEZA OD STILA

Elegantna u zelenom: Kate Middleton u kreaciji s potpisom omiljene dizajnerice istaknula besprijekornu figuru

17.03.2023 u 14:14

  • +16

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: CHRIS JACKSON / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Princeza od Walesa sve je ponovno očarala genijalnim stajlingom na svojoj prvoj paradi povodom Dana Svetog Patrika na kojoj je sudjelovala kao pukovnica irske garde u društvu svoga supruga princa Williama u Aldershotu

Kate (41), ponovno je pokazala da kad se radi o modi ne zna za greške.

Supruga princa Williama, prestolonasljednika engleske krune, briljirala je u fantastičnoj modnoj kombinaciji - tirkiznom kaputu s potpisom njezine omiljene dizajnerice Catherine Walker s prigodnim detaljem - brošem od djeteline, irskim simbolom povodom Dana Svetog Patrika koji se danas obilježava svugdje u svijetu.

Dobro raspoložena princeza od Walesa nazočila je paradi u vojarni Mons u Aldershotu, i to prvi puta u svojstvu pukovnice Irske garde, nakon dana prepunog akcije kada je prošli tjedan s njima izvodila vježbe.

Međutim, dok je nedavno iznenadila u maskirnoj uniformi, danas je princeza bila zapanjujuće elegantna u strukturiranoj haljini/kaputu s efektnim šeširom u istom tonu zelene s potpisom dizajnerice Jane Taylor.

Military ovratnik, nabori i raspored gumba savršen su dodatak ovoj ženstvenoj kreaciji koja je istaknula nevjerojatnu figuru lijepe princeze. Ovaj stajling bez greške zaokružila je štiklama Gianvita Rossija i omiljenim smaragdnim naušnicama.