driljiva izvedba

Za Gorana Grgića nastup u ovotjednom showu 'Zvijezde pjevaju' bio je posebno emotivan: Drhtao mu je glas i jedva je zadržao suze

30.10.2022 u 09:38

Bionic
Reading

U sinoćnoj emisiji glumac nije mogao sakriti svoju tugu zbog vijesti koja je u subotu poslijepodne potresla domaću umjetničku scenu. Goran Grgić ostao je bez velikog prijatelja, scenarista i redatelja Lukasa Nole, koji je preminuo u 59. godini života nakon duge i teške bolesti

Goran Grgić i Ivana Kindl za ovotjedni nastup u showu 'Zvijezde pjevaju' odabrali su pjesmu 'Dida moj' Arsena Dedića. Raznježili su publiku i žiri, koja je glumčevu izvedbu ocijenila izuzetno emotivnom, premda možda i ne toliko vokalno uspješnom.

'Nadam se da smo potaknuli neke emocije', rekao je vidno utučeni glumac nakon nastupa u kojem je jedva suzdržao suze zbog iznenadnog odlaska prijatelja Lukasa Nole. 'Mene Arsen razoruža u svakom obliku, a na vama, Gorane, vidjelo se da ste večeras emotivni. Vjerujem da je vama svima iz glumačkog svijeta večeras teška večer', rekao je član žirija Marko Tolja. Danijela Martinović je pak poručila: 'Emocija je važnija od pogođenih tonova'. Gledatelji su ocjenili kako glumac i njegova mentorica zaslužuju ostati u showu.

Inače, upravo je Grgić potvrdio tužnu vijest za Večernji list te je rekao po čemu će zauvijek pamtiti voljenog prijatelja i kolege:

'Kad sam ga upoznao bio je najveći frajer u društvu, čovjek koji je bio zabavljač, intelektualac, izuzetno zgodan, izuzetno talentiran. Što se tiče njegovog posla, bio je vođa, znao je raditi izuzetno dobre stvari, originalne drugačije. Izvlačio je svoje osobne priče i bio je izuzetno dobar kolega, suradnik i redatelj. Bio je i vjeran prijatelj koji je stvarno čuvao ljude koje je volio. Uvijek je volio okupljati ljude oko sebe, jer je dobro kuhao i volio se družiti', izjavio je glumac.

  • +13
Zvijezde pjevaju 4. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT