NAKON NOVE PREMIJERE

Goran Grgić progovorio o djeci, supruzi i ovisnosti o ženama

06.02.2017 u 10:39

Bionic
Reading

Nova premijera zagrebačke Scene Vidra, Muškarci.hr u nedjelju navečer privukla je i oduševila publiku svih generacija i mnoge poznate, a glumce iz predstave, Borisa Svrtana, Amara Bukvića i Gorana Grgića iz publike su bodrili njihovi najmiliji

'Izvrsno je prošlo, dobili smo aplauz nakon svake točke, baš je bila lijepa atmosfera i svi smo vrlo zadovoljni. To je zabavni teatar koji dobro prolazi i potrudili smo se da se što bolje snađemo i na najbolji način odigramo formu koja je zapravo stand up. Zabavili smo se i mi na pozornici, ali i publika. Mnogi su se pronašli u temama koje smo obradili u predstavi koja pokazuje koliko smo mi muškarci ovisni o ženama', ispričao nam je glumac Goran Grgić.

Njegova obitelj, supruga Ivana, sinovi Fran i Lovro te kćer Katarina uživala je u predstavi. Upravo su mu oni najbolji i najdraži kritičari.

'Kritike su im dobre. Rijetko smo svi skupa u izlasku, ali ih je jako zainteresiralo da vide drugi vid teatra i kako se zabavljamo. Nisam bio opterećen kao inače kad radim predstave čeličnijeg karaktera, bio sam zaigran i opušten', otkrio je. Iz publike ga je pratio i punac, liječnik i političar Andrija Hebrang.

Predstava Muškarci.hr oduševila je glumčevu obitelj - supruga, sinovi i kćer

Iako mnoga djeca ne žele izlaziti s roditeljima, u njihovom slučaju to nije tako. 'Nemamo problem s time, često s kćeri i sinom izađem van, njihova društva me ne izbjegavaju, čak štoviše, uvijek se dobro zabavimo. Fran je student 2. godine na FER-u, Katarina je na prvoj godini PMF-a, dok najmleđi Lovro potpuno zaokupljen igricama i školom', rekao je 50-godišnji glumac.

Predstava Muškarci.hr je nastala u partnerstvu Satiričkog kazališa Kerempuh i Teatromana kao 'muški odgovor na ženska pitanja' u nastavku na prijašnju Vidrinu uspješnicu '5žena.com', koja je u samo dvije sezone došla do respektabilnih 40 tisuća gledatelja.

Vođeni redateljem Mariom Kovačem, glumci Goran Grgić i Boris Svrtan, s Filipom Detelićem i Andrejem Dojkićem u alternaciji, te Amar Bukvić i Živko Anočić, daju odgovor ženama te kroz duhovite primjere iz svakodnevnog života progovoraju o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem prema njima.

  • +3
Domjenak nakon predstave Muškarci.hr Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Glumca Amara Bukvića iz publike su pratile sestra Aida i supruga Alma

Borisu Svrtanu su podršku pružili njegove najdraže dame - supruga Nina Erak i kćer Petra, koja se poput roditelja pronašla u glumi